en blandning av sött och salt .


JA , jag lovade ju er att berätta hur filmen var... om jag nu blev lite craazy av den! och jag kan bara säga att jag gillade den starkt ! Ni måste se den och jag måste försöka övertala min kära pojkvän om att också se den!

Den får i alla fall fem MMMMM av fem MMMMM


idag på almenackan var utvecklingssamtal inbokat. Mitt första samtal sedan jag började och jag kan väl bara säga att det gick jättebra. Jag är ett "uppfyller väl - barn" kan man säga , och det är bra!
Tvättade bollar med Frida idag och jag är helt slut i både kropp och själ. Visst , det kanske inte låter så jobbigt att dammsuga upp ett helt bollhav, men tro mig! Det är lite skillnad det mot för att spela monopol och poker på arbetstid och fortfarande tjäna mer än JAG ! vart är vi påväg?

Ledig imorgon och torsdag. Då blir jag lycklig!
ska städa ut rummet i morgon. Ajust, jag har bestämt tapeter nu. Eller ja , vi ska måla och greja på. Slänger upp en bild när allt är klart istället så får ni se hur jag valde utan eran hjälp ...

btw , sommaren är här och vad börjar då? joo..
ALLSÅNG PÅ SKANSEN , då blir jag glad <3



sex and the city


Ikväll blir det bio med ikeabrudarna.
Vi ska ju självklart se Sex and the city som hade premiär i lördags tror jag det var. På något sätt känns det som att det är ett måste att se den. Jag har inte följt serien på så vis men man har ju sett det ett antal gånger och det är ju underbart bra! Jag har inte så höga förväntningar faktiskt. det brukar ju inte allt för ofta bli bra när man gör långfilm av en serie. Men det visar sig. Har ju hört på andra håll att den är väldigt bra och att man till och med kan fälla en tår. Men återkommer sen så får vi se om jag är lite wild and craaaazy!


rött? svart? brunt? en vägg eller alla?


åh jag blir förvirrad!
det är alltså tapeter jag pratar om , och jag har inte den blekaste aning om vad jag vill ha. Jag hade i stort sätt bestämt mig för en sak, men sen när man fick hjälp dök det upp fööör många bra förslag. Hur som helst lånade jag hem lite böcker och nån tapet. Jag måste ha bestämt mig tills imorrn dessvärre.. Förslag?

GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG!!!

onda läppar och bränd näsa, men jag är lycklig ändå!

Yao!
nu är jag hemma igen och jag kan bara meddela att duschen tidigare idag var helt jävla underbar! Att bara få ta den honungsdoftande tvålen och gno bort all jävka skit med fick mig att må gudomligt bra. jag är fräääsch!

hur som helst så tänkte jag nudå försöka berätta litegranna. Beroende på hur mycket jag orkar skriva.
Men jag kan ju iaf börja och säga att tågresan ner var inte smärtfri. packningen var extrem och det fanns ingen toalett som var öppen klockan 04:00 i sthlm . Inga bestick hade vi till vår mat som vi hade varit så duktig att ta med oss. Så ingen toalett och ingen mat. Hur som helst löste det sig senare och vi rullade vidare mot nässjö efter 2½ timmars väntan.Sen rullade det på bra. Förutom att jag fick stå över 1 timme på tåget mellan nässjö och Hultsfred, drygt! Men vi kom fram tillslut och hela gänget mötte upp oss, bakis och jävliga :)

det blev öl och grymt bra band.
Började med kvällen med babyshambles, sen blev det Simple Plan i väntan på Serj Tankian. hans röst får mig att rysa till på ett obeskrivligt sätt :D sen såg vi en kortis på Danko Jones för att sedan avsluta kvällen med festivalens höjdpunkt, Rage Against The Machine ! vilken upplevelse och vilket drag.

Såg Raised Fist på fredagen. Det blev inge The Hives.
Blev mest att sitta i vårat camp med trevligt folk och lyssna på musik, dricka öl och bara snacka mssa skit.

På lördagen blev det mer drag. Det var underbart väder och alla var riktigit taggade för att göra sista dagen så lyckad som möjligt. Solen brände som fan där ett tag. Men det var skitsamma för de andra dagarna hade vi regn. Allt blev fuktigt och blött. Vilket ledde till sjukt kalla nätter.... Det blev öl och musik fram tills sverigematchen började. Några stannade kvar vid tälten och några såg matchen. Härlig stämning vid Hawaiiscenen tills sverige klantade till det när det återstod 1 min. Bajs. Samtidigt får vi veta att Linkin Park hade ställt in sin spelning pga sjukdom. alla blev besvikna så vi återvände till campet och drack mera öl. 23:00 spelade Takida och självklart var vi på plats. Och det var nog alla andra med kändes det som. Som vanligt är det alltid lika roligt att se dom.
Det blev sjukt kallt senare på kvällen så efter att jag och Nicke hade sett lite av The Haunted gick vi tillbaka till tältet och försöktre få upp någorlunda värme.

Söndagen var lång och dryg !
Nicke och kim drog hem vid 12 och vi satt kvar på Hultsfredstationen till klockan sex. Vi spenderade tiden med att i stort sätt äta .. och äta ! men iaf , efter 16 timmar var vi hemma i Sundsvall igen. 04:30 la jag mig under mitt varma täcke och bara log för mig själv.

Sammanfattningsvis har det var hur kul som helst och en stor upplevelse.
Kanske det blir en Hultsfred 09?



HULTSFRED 08


Inga dagar kvar och jag är så laddad som man kan bli .
Packat klart har jag gjort och tycker själv att jag lyckats jävligt bra, två väskor !
Har fortfarande så ärenden att uträtta innan avgång , ex. hämta tågbiljetterna.

Men först nu nalkas det student.
Agge går ut i vuxenlivet Kl 15:00 på Skvadern.
Blev lite nostalgisk förut och provade min studentmössa ;D
Skulle inte ha något emot att bara göra om just denna dag!

Sen blir det väl mottagning hemma hos agge med mat och dryck!
Börjar väl redan då och festar. För jag snackade med Lina förut och dom hade supit sen 8 imorse :D
Så om man ska hinna lite ifatt och komma in i festivallivet direkt är det lika bra att börja lite smått.

Så nu sticker vi !
HULTSFRED 08


1 dag


japp imorgon åker vi !
efter allt pompa och ståt här hemma.
Skjutsade lina och sanna till deras tåg förut. Gruvade mig lite när jag såg deras packning och hur sanna typ skrek ut " MIN AXEL" men det är bara att härda!  jag har insett att jag måste packa logiskt nu.

Ska fixa det sista sen , vill säga alkoholen!
Jag får ju inte glömma häxblandningen med baquardi som nicke har varit så snäll att fixa åt mig heller : P
Packa måste jag göra ikväll med , för imorogn finns ju ingen tid. Nä nu kryper det i kroppen på mig , nu vill jag bara åka iväg.

återkommer senare!

2 dagar


jao , endast två dagar tills agge och jag sticker ner och möter upp de andra!
som förmodligen redan då är i fullgång med festivallivet som hör där till : )
Fixat klart det mesta tycker jag , det som behöver inhandlas i alla fall .
fixade sovsäcken idag. Blev en liten barnsovsäck för 99 :- på ÖB , great ;D

Hämtade spriten av Lina ikväll.
Ska skjutsa henne och sanna till deras tåg imorgon.
Vill ju också åka då..samtidigt ! ^^
men först ska det firas student . Agge går ut i vuxenlivet på onsdag kl 15.00.
Så vi börjar väl festen vi med då , så vi hinner ikapp sällskapet i Hultsfred : )


3 dagar


Hultsfred närmar sig , och det känns!
Tältet är iaf fixat samt luftmadrassen, Rusta är billigt och bra.
Sen om det  mot förmodan skulle regna in i vårat tält är en helt annan sak.

jag vet - strulmaja!


Ny information.
Torsdag kl: 19:49 ankommer jag till Sundsvall !

blä



Om jag fick bestämma så skulle jag aldrig behöva ta sånna här beslut !
Jag vill inte åka ifrån dig ju ! <3


hej juni !


ännu en helg !
min bror kom på besök till Linköping. ja, han hälsade på Peter men man kan ju säga även mig. hur som helst grillade vi och drack öl igår. Rix FM festivalen hade kommit till Linköping och takida skulle vara på plats. det lockade ju så vi gick in för en kanonbra sommarkväll. Men ja , det kankse inte riktigt blev som planerat. Åt väl vid halv 6 typ ochj klockan sprang iväg. Först skulle vi åka kl 19 härifrån men så blev det inte, utan vi tog bussen som gick till 21:20 tåget. och det var visst lite försent. När vi kom in till stationen hörde vi Curley Sue på avstånd och det fick ju oss att börja tänka på att skynda på litegranna. När vi ser scenen blir det knäpptyst och vi börjar gå mot folkströmmen. det var slut helt enkelt ! ..typiskt..

Idag har det varit en slappardag !
bara legat i soffan och kollat på tv. Superhett har det varit många dagar nu. Imorse när jag vaknade tidigt med lite lätt huvudvärk så flög tankarna direkt till Hultsfred... vakna upp tidigt i tältet med andnöd och huvudvärk ..gastande sol...och känna att man helst bara vill dö.. GILLA LÄGET ;D

nicke har visat mig en ny serie , The Class .
komediserie om sju gamla klasskompisar. Sjukt bra och sjukt kul . Rekommenderar !
ska nog se ett avsnitt nu, eller två ...

adios!




RSS 2.0