EN GÅNG OM ÅRET SÅ FÖRTJÄNAR MAN EN BULLE!


Kom hem från vfu:n och blev dösugen på semlor!
Har gått och suktat efter dessa underbara verk varje dag och har varit på väg att köpa med mig hem varje gång jag varit på affären. Jag tro visst bestämt att det är dags att göra det nu. Står inte ut längre. Carina skulle baka egna, tänk om var så händig och hade ork..

Men nu blir det Body step. Får köra själv idag då Lisa har plugget och agge är i Sundsvall
Bra kombination, semla och träning? Lite så jag jobbar, träning ger gotta :D

BRA KVÄLL!


Gårdagen blev som sagt speciellt.
Tog tåget till cilla halv 4 för att inte behöva stressa och hinna med en öl :)
Väl där hade cilla kommit på en bättre idé så vi slog till på den. Fick klippa,
tejpa och måla lite sen blev det klart, kvällens outfit med cill blev: FREDAGSMYS!
Jag tycker det blev rätt bra faktiskt, vi var ju själva om det iaf :D

Frågeslinga, god mat, sång, god efterrätt och ett härligt röj hela natten gjorde
kvällen till en kononkväll :D Hemmafester <3

Idag har soffan varit min bästa vän.
Har lagat ihop lite spagetti och köttfärssås som ska ätas nu, gotti!



Cilla is on fire!

mms_img53970 (MMS)

Cilla is on fire!


DET HÄR MED MASKERAD


Under min uppväxt har jag haft många födelsedagskalas, fester, partyn osv. Men jag har aldrig haft något tema med utklädnad. Det kan bero på att det inte är något som tilltalar mig, men skulle vilja att det gjorde det. Men ikväll är jag bjuden på en fest med tema P och F, min fantasi är noll och jag gruvar mig mest. Det kanske är det som är det stora felet, MIN FANTASI ! Cilla och jag har iaf bestämt att vi ska vara något ihop, ett dubbelord. Så det blir PANTBANK :D Jag blir baken och cilla panten.....herregud!

Pricken över i:et så är det massa lekar och bordsplacering också, jag känner 3 st. Vilken bara kan bli ännu roligare iofs! Denna kväll kommer att bli något utöver det vanliga. Ska försöka ta lite bilder :) ha en trevlig kväll.

FREDAG


Sitter och svullar pizza framför handbollen med agge!
Sen blir det film och marängsviss. HEJ MYS-FET-FREDAG :D


LÖRDAGEN 22/1



Blev ju en liten speciell dag, som hade planerats under en tid och jag kände en stor press på mig själv att detta skulle bli hur bra som helst och att vi skulle lyckas. Det var så att jag var den enda som visste att självaste Cecilia Kowalik skulle komma hem och därför planerade vi en överraskningsfest tillsammans. Här hemma skulle den vara och jag fick ansvaret för inbjudan och se till att ALLA skulle komma :) - Alla kom!

Tiden gick inte speciellt fort under lördagen, hade det varit en vanlig lördag hade den rusat iväg. Jag var sjukt neervös hela dagen. Snackade lite med Cilla under dagen och jag tror att vi triggade upp varandra ganska mycket. Men vi visste på något sätt att det skulle bli galet bra, sjukt roligt och alla skulle förstå varför Cilla hade varit dissig på skype senaste veckan och varför jag var världens seriösaste värdinna som krävde att alla skulle komma i tid och vara på plats kl 19. Var tvungen att be om ursäkt till millan till och med efteråt för mitt lilla hets på sms, men så klart förstod hon sen.

Kl 19.40 var alla samlade och minglade med den otroligt goda bålen jag hade fått till. Smög in på toan och ringde cilla för att meddela att det var dags för hennes entré. Hon skulle bara dricka upp sa hon, Haha. jag tror cilla skulle svimma av nervositet. Klockan 20.10 fick jag ett sms om att de var utanför så¨det vara bara att samla gänget i vardagsrummet. Jag (duktig som jag är på att ljuga) började introducera en lek, en lek som ingen hade lekt förut. Det kunde bli trångt, crazy men att de skulle vara rädda om varandra. Beordrade att alla skulle sitta på sina platser medans jag hämtade det som behövdes för att leken. Alla i rummet var väldigt spända på vad som skulle hända. Hade höjt förväntningar på mina "aktiviteter" jävligt mycket tydligen :D Utanför porten hittar jag Cilla, som suttit hukad bakom en bil. Drar över henne en svart sopsäck och leder henne i till rummet. Alla sitter som ett frågetecken några sekunder, jag drar av säken och DÄR STOD HON! :D 1 sekund och sedan vart det galet. Skrik, glädjetårar, tusen frågor, kamerablixtrar, skratt Ja allt! Det bäste av allt att ingen anade något. Efter en stund släppte choken för många och kvällen kunde fortsätta.... som gamla goda tiden! :)

Kvällen blev väldigt lyckad och jag känner , mission completed!
Det ska finnas en film på galenskapen, ska se om jag får upp den här något

VÄLKOMMEN HEM CILLA <3

Gårdagen blev som väntat lyckad och galen:...

Gårdagen blev som väntat lyckad och galen:-D cillas och mina planer gick igenom och ingen anade något. Berättar mer i morgon ska försöka sova lite nu. Idag har jag väl inte mått sådär jättebra! Godnatt <3


SKRÄMSELPROPAGANDA!


Haha det är bra att mina gäster vet vad som gäller!
Det räcker tydligen med lite tjat och hot om att komma i tid :D


Malin Östlund:
äruuuuuuuuuuuuuu taggad?
Sara Petersson:
hahaha skoja inte !!!
är du ?!
Malin Östlund:
:d
absolut, jag går in som fan för detta!
:D:D
Sara Petersson:
haha jag känner det!
det är härligt!
Malin Östlund:
:P:P
Sara Petersson:
gäller någon särskild dresscode btw ? ;);)
Malin Östlund:
nejdå! :P:P
de är fritt fram
viktigast är att passa tiden, fullspäckat schema ;D
Sara Petersson:
hahha
kul att jag drömde en mardröm natten till fredag
jag hade missat fördrinken och va fett försenad !!!
katastrof hahah
Malin Östlund:
HAHAHA
Fullständig katastrof!
Sara Petersson:
det må ikke hända !!!
Malin Östlund:
absolut inte

HEJDA DIG REIDAR PÅ BÅLEN!



Imorgon blir det fest här hemma med alla brudarna, kommer bli awesome :D
Och det är inte bara det som kommer bli awesome utan min bål med !!!


HEJ HEJ, HEMSKT MYCKET HEJ!


Att gå tillbaka i sin blogg kan vara en bra underhållning på en fredagkväll!
Sjukt mycket har förändrats och va småtöntig man var i sitt skrivande :P

Den här sagan hittade jag av Olle:

OLLES SAGA


Sagan om Malin.

Det var en gång en Malin som bodde långt, långt in i en skog. I den skogen fanns allt möjligt, men skogen var framför allt väldigt rik på djur. Det fanns igelkottar, älgar, ekorrar, flugor och till och med grodor. Man skulle nästan kunna säga att skogen var förtrollad, precis som i en saga. Varje dag klockan 3 så samlades Malin och alla djuren för att diskutera skogens lagar. Ekorrarna ville ha fler kottar i skogen, älgarna ville att igelkottarna skulle städa upp efter sig......och ja, listan kan göras lång. En dag kom Malin med ett väldigt annorlunda förslag under skogsrådet.

TO BE CONTINUED


Och det här var ett tag sen, förändrats mycket.

FREDAG


Vilket alltid känns underbart! iofs tog jag redan helg i onsdags men när fredagen kommer så är det på riktigt. Sov ut och vaknade av mig själv vid halv 12 efter en sjuk dröm. Varsinerade med drömmar ibland, så sjuka en del. Agge kom iaf efter en stund och vi tog en sväng på stan, så systemet - check! Hittade en tröja på HM med tills morgondagen 79.50 med 10% avdrag, YES! Viktigt nu under denna fattigdom.
Nu ligger agge och jag i varsitt soffhörn och kollar på film. Händer nog inte så mycket mer idag/kväll. Laddar inför vad som komma skall imorgon istället :)


ÄCKLIGA ÄCKELTENTA!


Inatt sov jag inget vidare måste jag säga. Kan bero på tentan och att jag är så rädd att jag skulle försova mig, plus att jag drömde att bilen inte startade så inge mycket sömn alls :P Men upp och iväg kom jag. Kände mig ganska lugn ändå och hade med mig mycket kunskap, trodde jag! Öppnade tentan och fick en klump i magen. Bläddrade igenom lite snabbt och insåg att detta kunde blir tufft. Skrev på allt och åkte hem med en väldigt ovisshet, kändes inte alls bra. Så nu är det bara att vänta. Men väl hemma blev jag lite gladare eller mycket gladare. Matteresultatet hade kommit och jag fick G :D Fjärde gången gillt, där satt den! Så dagens tenta kändes helt plötsligt som bortblåst. Får ta det som de kommer :)

Slog på en film och tog en powernap på sisådär 1 timme, vilket var vääääldigt behövligt. Vaknade dock med en lätt huvudvärk men bestämde att träning skulle det bli ändå, och nu har jag världens huvudvärk istället. Får bli en kopp kaffe och soffhäng till fuskbyggarna nu. Sova ut imorgon flr jag har helg :D

MITT I TENTAÅNGESTEN!


Äter makaroner med ketchup och försöker komma igång med plugget.
Har tvättat klart och när det till och med känns roligare att kliva upp kl
7 och göra det så går det rätt tugnt för min del. Jag brukar iofs kunna
plugga rätt bra om jag sätter på en randomfilm, så får kanske bli så nu.

klockan 5 är det träning som gäller!
Nu MÅSTE jag sätta lite fart här.

På plats i lagmanshallen och ser innebandy...

mms_img40186 (MMS)

På plats i lagmanshallen och ser innebandyn. De leder med 2-0 efter första, hoppas det håller i sig så jag får med mig en glad karl hem:-)


IDOL IKVÄLL!


Att jag ens orkade gnälla på min träningsvärk igår?
Idag har jag en anledning av att gnälla. Vaknade med sjukaste nackspärren.
Hela vänster gör ont från nacken, ner till axeln och ut i armen. Fick ringa till
agge som kom hit och hjälte mig en stund men lite massage och uppassning :P
Less blir jag, nu kan jag verkligen inte rocka loss ordentligt ikväll. PISSPOTTA!

Eller som mamma sa:
" 2 alvedon, en varm dusch och alkohol brukar hjälpa"

JAG GÖR EN HIGH FIVE PÅ DEN!


Nu tar jag en välförtjänt helg känner jag. Denna vecka har varit tung med tanke på alla tidiga morgnar och vände helt på dygnet under lovet. Idag hade vi seminarium angående avhandlingarna som gjordes under lovet. Min blev godkänd eller citerat: " Väl utförd uppgift/ Margareta Lindkvist" , HIGH FIVE på den ni!

Nu väntar tentaplugg resterande dagar fram tills onsdag. Är dock inte så jättemotiverad till detta, utan känner mig bara tvingad, så kolla på tv och film är mycket trevligare. Btw, nu ska jag ge er ett sjukt bra filmtips! The Town med Ben Affleck. Den går på bio nu, men vi laddade hem den efter tips från min bror och så jävla bra. Vet inte om det beror på att den utspelar sig i Boston och att jag känner typ igen mig överallt i filmen, eller om den bara är asbra, ni får avgöra själva! Se den!

Jag och Lisa-bejben körde spinning ikväll och nu har jag sjukaste träningsvärken. Hade redan från igår när vi körde pump, men nu alltså. Jag som ska gå på idol och rocka fett imorgon :D

.. ta tag i lite plugg innan sängen!
Om inte tvn lockar mer..


OVER AND OUT!


Så trött och ont i kroppen. Dessa två vfu-dagar har tagit knäcken på mig. Kan ju helt klart säga att jag vänt tillbaka dygnet. Lär vara lagomt trött på fredag...eller nej, just det! DÅ SKA VI SE IDOL I CLOETTA CENTER, wooooooooow! ahahahaha

Orka inget mer, jag säger tack och godnatt!

HURRA HURRA HURRA!


Idag fyller väldens bästa kusin år :)
Så det blir lite kalas här hemma för henne ikväll.

GRATTIS AGGE PÅ 22 -ÅRSDAGEN <3



TIMES SQUARE


Jag och Millan, gled runt i New York.

BACK TO REALITY


En spontanfest blev till en vara vaken hela natten!
Vi somnade väl strax efter 8 imorse, så nu är man
så där lagomt seg. Har precis proppat tacos och
ska bara slappa heeeela kvällen! Förhoppningsvis
kanske man kommer i säng tid ikväll då, skola imorrn.



BORT MED JULEN!


Första veckan på nya året har börjat bra. Jag har inget nyårslöfte
för det går ändå alltid åt helvete av erfarenhet, men jag har lovat
mig själv att komma igång med träningen igen, vilket jag har gjort.
Men jag kan erkänna att motivationen finns inte där ännu, utan jag
går mer på tjurighet och för att jag känner att jag måste !

Idag klev jag upp vid halv 9 fast jag lika gärna kunde ha
sovit fortfarande. Försöker vända tillbaka dygnet och hitta vardagen
igen. tycker det blir lite jobbigt när man kommer in i en fas att sova
halva dagarna och sen inte hinna med något, utan fastnar i soffan...
Nu har jag hunnit med film, håller på att tvätta, städar bort julen och
tar en paus nu för att snart fortsätta. Klockan 17 ska jag träffa lisa
och köra lite Body Pump.

Måste hitta motivationen till skolan. den har försvunnit nu under lovet
och det är inte sådan bra timeing för det. Jag måste läsa lite, kolla
igenom uppgift 8 som ska vara inlämnad imorgon samt börja läsa in
mig till tentan som är den 19.e Vore ju iofs kul att veta vad vi ska ha på!


Slänger in lite bilder från nyår, det lilla som finns.....







GOTT NYTT ÅR!


Välkommen 2011! Året började riktigt bra med en lite fest med nära och kära hemma hos oss. Hade bokat bord på Ming Palace klockan 19, och det var så bekvämt att äta ute. Bara äta och gå hem och köra på. Slippa allt stök med matlagning, handling, diskning osv. En grej ingen av oss hade gjort förut men skulle nog inte säga nej till det nästa år. Slog till med förrätt, varmrätt och efterrätt :)

Sen fortsatte vi här hemma långt in på morgonkvisten. 12-slaget firades på vår ballkong då det regnade, men det funkade bra det också och blev en fin tillställning :P
År 2010 var ett bra år med många fina minnen. Jag hoppas, vill och tror att detta året ska bli minst lika bra.
Nyårslöften? Nä jag jobbar inte så...

RSS 2.0