HELGEN


Denna helg gick i mat och chill-temat!
I fredags blev det fotboll här hemma med mat. Jag och Cilla fick för oss att laga till en kycklinggryta med lite vad vi båda hade hemma. Okej, det kanske är bara vi som får för oss att göra något sånt en fredagskväll kl halv 9 mitt i Idol. En annan hade väl gått och köpt en pizza eller gjort något mindre avancerat och jobbkrävande. Men vi blev helnöjda, så det var ju värt :D Sanna och Agge gjorde oss sällskap med :)

På lördagen var det dags för Abbes kalas. Där bjöds det på god mat och fika, trevligt sällskap med! Var där under hela dagen och nästan kvällen innan vi åkte hem och träffade älskade pappa och bror som kom på en kortvisit! :D Blev lugnt i soffan framför tvn, tills klockan blev natt.

Söndagen stod stan och innebandy på schemat. Nicke gjorde sin debutmatch i Linköping och det gick ju bra :) Efter matchen handlade vi lite och sedan blev det tacos. Efter det till Vikingstad igen och fikade! Det har alltså varit en lugn helg (alltså utan alkohol) men ändå full fart. En bra helg :)


Nu är det ensam mamma söker och hollywoodfruarna snart! häääj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0