LET THE SUNSHINE!


Sjukt härlig dag att vakna till. Hade ställt klockan på 9 men vakna redan av mig själv klockan 8 av solen och ljuset som sken in i rummet. Man blir ju en aning piggare av att vakna till det än vintermörkret! Hade föreläsning mellan 10-12, som vanligt en Latte på 11-rasten, sen hämtade jag upp Agge för att dra till Tornby en sväng. Så nu är allt fixat till dopet på lördag :) Kylskåpet fick lite påfyllning med. Nu hörde jag precis kaffebryggaren knäppa av så nu blir det en kopp kaffe till Biggest loser. Blir lätt att man fastnar på sånna repriser! Har bakat en blåbärspaj med men den får vänta tills fotbollen ikväll. Innan fotboll... träning! VILKEN FARTFYLLD DAG!

En sån här dag kan man promenera hur länge...

mms_img10959 (MMS)

En sån här dag kan man promenera hur länge som helst!!!


Nicke ska ta av sig hörlurarna. Detta blev...

mms_img10955 (MMS)

Nicke ska ta av sig hörlurarna. Detta blev resultatet!


MATLAGNING SUCKS!


Slängde ihop en kesokaka när jag kom hem efter en pluggdag hos Michaela och har precis avnjutit den i Agges sällskap! Tänkte väl börja med dagens middag snart, vilket jag inte har en aning om vad det blir. Jag önskar verkligen att jag hade ett intresse för matlagning, vad roligt det hade varit då. Göra något varje dag som man gillar. Men nejnej, jag har inget intresse och absolut ingen fantasi! Ser det bara som en jobbig grej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! När jag fyller år önskar jag mig en kock på heltid, snygg är ett plus!


SMS-inlägg

mms_img62659 (MMS)


Partytjejerna!

mms_img62656 (MMS)

Partytjejerna!


FEST IKVÄLL!

är klar för kvällen och sitter just nu och bara väntar på att Petra ska ringa på dörren! Jag håller tummen att Agge också dyker upp här. Vid 9 drar vi vidare mot Sanna för lite mer förfest innan det är tänkt för krogen!. Detta blir nog en bra kväll tror jag :)

SOL GÖR MIG GLAD!


När solen kommer fram och det finns inte en gnutta snö infinner sig vårkänslorna direkt! Idag har jag tvättat och städat och där i mellan har jag hunnit med en promenad i vårsolen. Gött att kunna gå i fleecejacka! Blev lite av en vårstädning, vilket jag menar då verkligen städning. Fan vad noga jag har varit. Tvättat alla plädar så de är klart med för användning till alla balkonghäng! Jag känner att våren är påväg nu :)

Nu är jag helt slut och har jätteont i fötterna men tror ändå att jag ska dra mig mot gymmet och köra mitt vanliga torsdagspass. Dock är Just Dance iställt och ska ersättas med arobicdance?? Ingen aning men det blir nog bra! Sen ska jag bara kura in mig i min nytvättade filt i soffan och glo på lite skilda världar :D

ONSDAGEN BJUDER PÅ JOBB!


Jobb på schemat! Var lite av en surprise igår då jag kollade mejlen. Ska till Örtomta förskola som ligger åt det hållet jag aldrig har åkt så vet inte riktigt vart jag kommer att hamna. Har kollat på hitta.se ett antal gånger nu för att minska chansen för att jag ska åka fel. Men det blir nog bra, förskoledebut sen praktiken på gymnasiet! Jag kommer eller JAG VET att jag kommer vara trött när jag väl är hemma.

Nicke påpekade senast igår innan jag visste om att jag skulle jobba.
"Hur ska du klara av en 40-timmars vecka sen?"

Just nu ställer jag samma fråga till mig själv! Att plugga kan vara segt, litteratur ska läsas och uppgifter göras men på senaste tiden vågar jag säga att plugga är jävligt chill också :P

MÅNDAG!


Boxpasset igår satte sina spår, ÖVERALLT! jag tror jag har ont i varenda liten muskel i kroppen, eller bara högra skinkan inte vänstra? mycket märkligt! Men det var lite kul med så ja, det blir nog fler gånger vi går på det passet :) Körde Zumba på Actic nu ikväll, värken försvann för en stund men nu har jag ondare än någonsiN!

Har precis tittat klart på Whitneys sista dagar på 3an, är ju också en grej som är lite märklig. Fort det kan gå! Nu väntar jag på att Filip&Fredrik ska börja. Sen ska vi nog se Californication och kanske ett nytt avsnitt av Breaking Bad, en ny serie vi börjat se. Som det inte var nog med serier. Sen fick jag ett sms om att Skilda världar box 5 är påväg hem till mig. Hur ska jag hinna läsa litteratur??????????

Bevis på att jag höll vad jag hade lovat m...

mms_img47600 (MMS)

Bevis på att jag höll vad jag hade lovat mig själv! Lite bättre iaf:-)


SPORTLOV!


Kommande v.8

- Inläsningsvecka, vilket innebär inga lektioner schemalagda. Utan lite sportlov med läsning.

Ja jag måste försöka ta lite eget ansvar nu och komma i genom några kapitel, även bösker. Mellan läsningarna insåg jag precis att det är på tiden att städa min garderob! Den ser rent utsagt förjävlig ut!!!! och jag hittar inte ett skit heller. Brukar alltid inför sommar och vinter rensa lite och plocka upp sommar/vinter-kläder från källaren, men inte den här gången. Allt ligger inslängt och ihopblandat. Så, imorgon ska här städas garderob.... OCH läsa, he he..

Den här veckan får avslutas med ett boxpass tillsammans med Cecilia Kowalik och sen lite tv, BIG BROTHER!!!!! Hääääääääääj!

WILL ALWAYS LOVE YOU!


Har man en rik kusin så har man! Jag ber t...

mms_img55700 (MMS)

Har man en rik kusin så har man! Jag ber till gud att jag inte kissa på mig!


KORPEN 2012 - BELIBERS?


Ja då var det i princip klart då, det blir korpenfotboll i sommar för min del. Dags att damma av målvaktshandlarna, eller kanske köpa nya, är nog fräschast! Benskydd har jag ens det? Fotbollsskor? Fotbollsstrumpor? Må kanske redan nu börja ragga runt efter lite grejer.. Kanske slå en signal till mamma och pappa, de blir nog glada att jag börjar med lite fotboll igen och kan säkert tänka sig att sponsra lite... hehe

jag behöver:

Fotbollsskor
Målvaktshandskar
Fotbollsstrumpor
Benskydd



ATT SOVA ÄR GULD!


Detta kan ha varit typ världens oproduktivaste dag, tills klockan var 19.30 och jag masade mig ur soffan för lite träning! Träningen kändes bra dock, vilket kan förstås då jag absolut inte har gjort av med någon energi idag. Förutom när jag gick till affären och handlade lite till "lunchen" klockan halv 4, snarare middagen! Sover för länge när jag är ledig, har inte läst någon kurslitteratur idag ENS! Må göra det imorgon mellan tvättmaskinerna^

Nicke frågade mig förra helgen på söndagen när vi vaknade vid 12.15.
- Malin hur kan du sova så länge, du var ju inte ens ute igår?

Nä, men det var ju liksom inget större problem om jag säger så!

RÖSTA LITE KANSKE?

Dragit mitt strå till stacken och röstat! Gör det du också. Lite jobbigt i denna kategori då jag följer både hanapee och Magdalena Graaf. Men min röst föll på hanapee. Hon är ju ändå från Sundsvall, gått på samma skola *asc00lt* OCH hennes blogg får mig alltid att skratta lite extra!
Rösta HÄR http://finest.se/finestawards/



ANNAFORM.SE

Tack för tipsen!
annaform brukar jag kika in på och kan verkligen rekommendera den sidan till er andra! Finns mycket fina tavlor för barn och hemmet, man kan ändra och fylla på lite hur man vill:) Om man är värdelös på bloggdesigner kan man beställa sån där med! *tummen upp*


SYSKONLÖÖÖÖV!


TIPS FRÅN ER!


Perfekt så här på alla<3dag kom det en inbjudan på posten till dop för världens sötaste Fanny! Så den 3mars är det dop på gång och minns inte ens sist jag var på dop. Tror det var när jag var 7 år eller nåt när min granne Sofie döptes.. SÅÅÅÅÅ.. Erfarna dopbesökare, vad ger man bort nu förtiden i present? tips tips tps TACK!

GAAAAAH!


Jag är ingen förälder så jag vet inte, MEN VI SKA VÄL INTE SLUTA GE VÅRA BARN KOLHYDRATER? Eller? Den största energikällan. Nu får dom sluta på kvällsöppet, blir så arg! Barn ska väl få i sig allt men i rätt mängd. HERREGUD! Ge upp den diskussionen!!!! Usch, vidrigt att höra på dom!!!

VILKEN START PÅ VECKAN!


Vilken dag detta blev!
Skola mellan 8-15 och BARA föreläsningar. Trött i huvudet var bara förnamnet. Kaffe sisådär vid 9 var mycket viktigt för att orka fram till lunch. Sånna här dagar är man ju inte direkt bortskämd med :P Men jag ska inte klaga, imorgon är det labb i typ 1 timme, sen är jag ledig fram tills fredag :) Blir väl att läsa hemma lite är tanken.

Väl hemma dog jag lite i soffan, powernapade 45 min innan det var dags för veckans första träningspass. Idag blev det lite Zumba på Actic i sjukaste tempot. Mitt vatten var slut efter uppvärmingslåtarna^^ mmmmhmmmm. Men det var kul, jag gillar danspassen :)

Agge kommer hit snart för lite kaffe. Ska se "Får vi följa med". Förra veckan var dom i Sundsvall och jag tror att de är i Linköping denna gång :D

NYTTIGHETERNAS AFTON


Lugn helg, alltså en lugn lördag. Blev häng hemma hos Sanna med lite middag och mello:) Skulle vilja kalla det en 3rättersmiddag med tema: NYTTIGT

Kvällens meny:

Förrätt - Snittar. Gjort på lchf-bröd med en fyllning av philadelphiaost, lax och spenat.

Varmrätt - Fisksoppa. Med indigrienser som lax, torsk, broccoli, morötter och paprika.

Efterrätt - Glass med grädde - Glass gjord på frysta bär och kesella. Kaffe med såklart och lite kokostoppar utan socker!


Helnöjd är jag med menyn och riktigt mätt blev man. Glassen kommer jag garanterat göra här hemma. Bara jag får receptet av Cilla så:) Efter mello blev det lite film innan det blev hemgång. Lugn och skön helg! Idag söndag blir det nog lite film och chill i soffan. Det nya humorprogrammet KONTORET börjar ju ikväll kl 20. Så det måste man se :)


MUSIKMINNEN

Den här låten får mig genast att tänka tillbaka på när man var 15-16 och var ascool på festen! Körde järnet, vet inte hur dock för då hade jag ju inte träffat vev-kungen (Cecilia Kowalik).



KYCKLING PÅ FREDAG?


..och så var det fredag igen!:D Den här veckan har gått fort faktiskt. Sitter under filten i soffan och funderar just nu på vad dagens middag ska bestå av. Funderar starkt på att lyxa till det med tacos:D Hur gott är inte det? Det är ju så gott. Vad är det med den rätten som gör att man ALDRIG blir less på´t? Den frågan har jag funderat på många gånger men kommer inte på något clever. Eftersom Nicke har bortamatch ikväll innebär det att jag är ensam hemma och kan kolla på någon bra film och äta så mycket tacos som jag vill :D:D:D:D

NATTBLOGGARN!


Det här med att vara vaken på nätterna är så typiskt JAG! Kvälls/natt-människa är vad jag är och definitivt inte en morgonmännsika, något jag snabbt kan konstatera när jag tittar tillbaka på mitt 23 (snart 24)-åriga liv. Spelar ingen roll om jag så sovit ytterst lite en natt så finner jag ingen trötthet när jag bör sova. Den kommer liksom tidigare när jag inte ska sova, jävla problem man har alltså!

BAJSONSDAG!


En riktigt tråkig onsdag! Första föreläsningen var iofs intressant men inte han som prata. Vissa människor är faktiskt jobbiga att lyssna på under en lång tid. Eftermiddagslektionen lämnade vi efter halva då vi pratade om allt de hon sa i kursen innan, fan!

Och precis JUST NU blir jag förbannad också. Var och tvättade bilen efter skolan för att den såg rent utsagt förjävlig ut. Kunde inte längre se ut och ett lager av skit satt fast. Inte tvättat bilen sen i somras, så tänkte att det var dax nu. Samtidigt sa jag till Michaela "Lovar att bara för att jag gör detta nu kommer det bli snö och jävelskap" OCH NU SNÖAR DET UTE!!! Sånt här kan få mig på riktigt dåligt humör^^ Blev ju inte dagen precis bättre. (dock slutade det lite nu)

Ska iväg och träna sen och hoppas det blir en underhållande timme iaf!.. hmmm...

NY VECKA, NYA TAG!


Supermega lugn dag har det varit! Blandat med lite magont och serietittande. Nästan för lugn så jag tänkte tvinga mig ut på en promenad efter Familljen annorlunda. Andas in lite av dagens luft, kan vara skönt...eller kallt?

Vecka 6

Tisdag: Skola mellan 13-15 och på kvällen blir det att dansa lite Sumba :)

Onsdag: Skola (dock inte koll på tiden, standard) Träning på kvällen

Torsdag: Ledig. Ev. fika på stan.

Fredag: Skola, annars oklart

Lördag: Oklart

Söndag: Oklart


Alltså inte så jättemycket att se fram emot denna vecka.. än så länge!

SUPER BOWL!


Idag har det varit en söndag som söndagar ska vara! Lugn och skön, ett antal koppar kaffe i soffan under en filt med lite tända ljus FÖR ATT FÅ UPP VÄRMEN I DENNA ISKALLA LÄGENHET!!!!!!!! Tittat på lite repriser och inte gjort ett skit. Tog mig till affären en sväng men inte mer. Inte ens gjort middag. Väntar nog tills Nicke kommer hem från jobbet...

Inatt är det årets Super Bowl som ska ses. Vilket innebär att det blir ingen sömn på ett bra tag. Må duka upp med något gott om man ska orka med detta, får ju inte missas helt enkelt. Ska ni se matchen? :)

LÖRDAG


Lördagen började med en sovmorgon till 11, iofs har jag haft några sånna denna vecka! Sen gav jag mig fan på att jag skulle ta mig till gymmet och köra ett bodystep-pass, så det blev det. Sjukt jobbigt dock, tror inte riktigt att jag hade hunnit vakna eller så är det väl bara att inse att konditionen inte ligger i topp riktigt.

Lördagens planer är lite oklara fortfarande. Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?Fest? Inte fest?
...typ så

DANSA LITE, KÖR BARRE!


Ja ikväll gav jag mig iväg till Actic för ett danspass. Tror jag har dansat alla danser som finns typ, iaf 12 olika danser till 12 passande låtar, riktigt kul. Testa lite hiphip, orientaliskt, afriskanskt, line-dance, twista ,salsa, lite greese osv.. JUST DANCE, precis var det är. Bara att skaka loss och se glad ut :D Kan bli nästa vecka med alltså. Nu förstår jag varför alla som är med i Lets Dance tappar vikt, ASJOBBIGT att dansa fan. Men kööööööööööööör!

Ja så där såg jag ut, dock utan karl tyvärr!

EN GAMMAL BRA SERIE


Att börja se en serie kl 22 på kvällen kanske inte är det bästa!!! Köpte hem Prison break säsong 1 och nu kan jag inte sluta. Har ju aldrig sett om den så varför inte göra det nu när man ändå ser typ så många andra... Ser nog iaf ett avsnitt till. Sånt här skolschema gör att man vänder lite på dygnet, det är okej:)

RSS 2.0