SNART GATUFESTEN!

 
Lördag idag och det är strålande väder! Dock ska jag snart ner till tvättstugan för att köra några maskiner med kläder som ska med upp till Sundsvall på måndag, gatufesten ;) Hade ju helst satt mig på stan med en iskall öl i solskenet med det får vänta tills måndag. Folket ändå bortresta eller så jobbar de. Så just nu ser mina planer ut att vara sommarkysset, tvättstugan i pausen och ett glas cola.....
 
Ser fram emot kommande vecka då den ska spenderas med alla mina härliga brudar :)
 

EN BILD SÄGER MER ÄN...

Den här bilden gör mig glad, haha. Den kan ju beskriva midsommar rätt bra ändå! :)
 

MIDSOMMAR 2012

 
..i bilder.. många bilder!
 
 
 
 

HMM...

Det verkar som att blogg-appen inte fungerar längre som den ska, vilket är lite drygt då jag tycker det är smidigast att blogga genom mobilen och lägga upp lite bilder! Fungerar den för er andra, blogg.se?

TACK ALLA!

Midsommar är över och det är alltid lika tråkigt att de ska vara över så fort. Som vanligt en sjukt trevlig och rolig kväll med många härliga vänner! Lyckat blev det också med catering och bar :) Vem vet, kanske kan få till en kräftskiva i augusti igen ;) Många bilder togs under kvällen så håll utkik efter en bildbomb! Nu lite fotboll.

ONSDAG

2 dagar till midsommar! Något som jag ser fram emot sjukt mycket :) Har fixat lite saker idag och imorgon ska resten ordnats, det kommer bli en lång dag imorgon! Men förhoppningsvis kommer det att vara värt :) Nicke är påväg hem också :)))

Annars lever vi ett ganska hårt liv... He he


UPPTAGEN TJEJ

Inte haft mycket tid för datorn sen i torsdags. Har haft sällskap sen dess av tjejerna och det har varit fotboll, öl, födelsedagsfest och nudlar till middag!


SKOLAVSLUTNING

Idag har jag varit i vikingstad på Abbes skolavslutning, trevligt men det kunde fått varit liiiite finare väder. Men skolavslutningar är ju alltid lite speciellt. Nästa skolavslutning blir förhoppningsvis i januari, för då blir det examensfest. Längtaaaaar!

 


MÅNDAG OCH EM-PREMIÄR FÖR SVERIGE!

Medan Sverige för tillfället suger passar jag på att blogga lite om min fartfyllda dag. Nejvars, totalt lugnt har det varit fram till kl 18 då det var samling inför sista korpenmatchen innan uppehållet! Sen hem för en behövlig dusch och sen som nu, sverigematchen. Imorgon åker nicke till Ukraina vilket innebär att jag är gräsänkling 9 dagar.... Alltså blir det inga skräckfilmer framöver!

KOM IGEN DÅ SVERIGE!


SÖNDAG

En söndag som bestått av tvättning som i stort sätt tar upp hela eftermiddagen. Sen matlagning, och det blev riktigt gott :) Agge gjorde mig sällskap. Just nu är det fotboll och blir så hela kvällen med, skulle ju vara gott med något gott till :P


KAN OM JAG VILL!

Kände mig rätt ambitiös när jag klev in på universitetets bibliotek idag och hämtade två böcker som ska läsas nu i sommar.... bara säger det!

HEMMA

Äntligen hemma igen! Ligger i sängen och bara slappnar av efter en ganska hektisk dag, men det var trevligt med en roadtrip också :))

 

 


BÄSTA MED TYSKLAND, ÄR DET BILLIG ÖL?


Om 6 timmar sitter jag i bilen påväg till Tyskland med Millan och Victor för att fixa alkholen till midsommarfesten. Känner mig inte så jättetaggad för att åka så långt för att sedan dirr nästan åka hela jävla vägen tillbaka igen, menmen, med trevligt sällskap så kan det ju bara bli nice :)
PUTTGARDEN HERE WE COME!

BILDBOMB

Senaste tiden....

 


SOMMARLOOOOOV!

Klockan 16.20 checkade jag ut från Linköpings Universitet för det här läsåret, äntligen sommarlov! :D Känns skönt att jag valt ett yrke där jag kommer få säga denna fras fler gånger!

BB-FINAL OCH HÄNG!

Hej å hå! Söndag idag och imorgon är det sista dagen i skolan innan det är sommarlov, känns lite sjukt faktiskt! :) Fortsätter tiden att gå så här fort är vi snart i augusti igen och redo för ny termin. Men jag vill hinna njuta lite!

Idag har vi varit i Vstad hela dagen och fått god mat. Spelade även en runda chicago och det sög ju, iaf för min del...

Senare drog jag till Bendz lagom till BB började och jag är ju nöjd med årets avslut, med risk för att telefonräkningen kan bli något dyrare nästa månad, hehe.

 

 


SISTA GRUPPLUNCHEN

Sandra har fixat en god lunch som ska avnjutas innan det sista på opponeringen fortsätter! :) sen helg och snart sommarlov!


RSS 2.0