WHY?


Jag älskar vår lägenhet på alla sätt och vis. Skulle vara något riktigt speciellt för att jag skulle kunna byta bort denna mot någon annan. Vi kunde ju inte fått det bättre helt enkeltoch vi är mycket nöja. Den är bäst :)
Men varför ska alla ha sina fylleintriger exakt utanför vårat fönster varje onsdag, torsdag, fredag och lördag? Okej, kanske inte varje gång, men det händer väldigt ofta. Ibland är det väldigt intressant måste jag säga. Men inatt blev jag såå irriterad. Kunde inte somna alls. Låg och vred och vände på mig en evighet innan jag tillslut somnade till. Då vaknar man av att en kille och tjej, antar ett par, börja tokbråka. killen stod alldeles utanför och skriker. Då var det bara att försöka somna om igen, vilket inte gick så bra. Sen somnar jag och vaknar sen av att ett gäng killar går förbi och skriker och härjar. Helvete! Så, min natt var inte alls perfekt.

Men jaja. Kan stå ut med det då. För som sagt, jag älskar vår lägenhet !

JAHAPP


igårkväll var jag helt slut efter jobbet. Kom hem, åt middag och blev kvar i soffan framför tvn hela kvällen. Såg på Beck, fast man sett den ett antal gånger. Det går inte så mycket annat på tvn nu under sommartid. Just kankse för man inte ska sitta framför apparaten så mycket? Det var iaf hur mycket folk som helst under dagen så det blev inte mycket vila. Mest "blipp, blipp, blipp" Så jag var helt trött i hövve sen.

Började 06:45 imorse. Klockan ringde 05:45 och det var inte alls lika trevligt. Grått och trist ute och regnet öste ner. Åkte till jobbet och stod i självcscanningen fram tills 12, då jag iofs slutade. Vilket var underbart. Men stod mest rakt upp och ner mellan 06:45-10.00. För håll med mig, det är vansinnigt att handla den tiden på morgonen! Medan jag stod där och höll verkligen på att somna bläddrade jag igenom veckobladet med massa erbjudanden. Så jag fyndade efter jobbet. Måste ju passa på när det är billigt. Speciellt på köttfärs och kyckling åså, som alltid går åt. Det blev en påse! :) Imorgon jobbar jag 4 timmar, yey!

Pratade med Sannadee förut en stund, trevligt !

Har tagit mig en dusch och nu väntar jag på att Nicke ska komma så vi kan åka till VIkingstad och spela tennis. Eller, jag ska inte spela tennis, jag ska kolla på. Det blir nog bäst så. Jag kanske provar , men njaaaäeaee, skämma ut mig? Sen blir det hem och göra middag OCH betala månadens räkningar kom jag på. Det är nog bäst!


NY VECKA


Som vanligt har helgen susat förbi och det är måndag igen och jobbet väntar. Börjar halv 11 så det blev lite sovmorgon iaf. Men kunde ändå inte somna om efter att ha vaknat klockan halv 8. Blir en lång dag.

LÖN IDAG!


DET DOFTAR BLOMSTER.


Jobbade kort pass idag och ett tidigt pass dessutom. Vilket var skönt
för omväxlings skull. Få sluta mitt på dagen var riktigt skönt faktiskt.
Handlade lite efter jobbet, sen hem och fick ett ryck att städa litegranna.
Så nu är det nystädat och det är ju en underbar känsla att sen slänga
sig ner i soffan och det är fräscht runt omkring - lovely.

Ska hämta nicke på jobbet snart och sen åka ut till Tornby en sväng.
Sen vet jag inte om vi skulle upp till kim på tårtkalas? För honom? idag?

......händer i helgen då?

METALLICAKONSERTEN.



SONISPHERE 09


Metallica kan vara det mäktigaste jag sett. Känslan av att stå där när James Hetfield drar igång var overklig.

Vi kom iväg strax före nio och det gick fort ner. Jag körde och det gick smidigt. Förutom att jag var väldigt trött där på morgonkvisten. Men vi kom fram, parkerade och begav oss in mot området. Det var ungefär 2km från parkeringen. Men det var skönt att gå lite. Solen sken och det var riktigt varmt. Vi satt oss utanför området en stund för att käka och dricka lite kall god öl. Väl där inne letade vi upp ett öltält och satt en stund. Maddisen, magnus och linda kom och det var såååå underbart att få träffa madde igen. Det blev iaf några öl och sen kollade vi på Lamb of god. Åt lite efteråt och sen väntade vi in Mastodon. Då vet jag inte vad som hände men solen försvann och det började ösregna. verkligen ÖSregna , vilket var mindre roligt. Men kvällen gick fort och tillslut kom det bandet jag ville se och var väldigt taggad för - Metallica.  Jag fick till några bra videos. Konserten började vid kvart över 12 och höll på till framåt halv 3. Efter att ha hoppas och greja hela natten så var jag väldigt trött påväg hem. Sov hela vägen! Skönt var det att komma hem. Var inte avis på dom som sov i tält i det vädret.

Så, nu en ny vecka och har inga större saker att se fram emot just nu. Nu är det bara att börja räkna ner till skolstart och tagga inför det. det är ju inte särskilt långt kvar faktiskt.

Nu har jag sett klart säsong 2 av greys!
Så nu är det dax för säsong 3 - underbart bra serie.

Jobb väntar klockan 16. Tycker inte om att börja sånna tider. Hällre tidigt. Nu blir det slapp i soffan.




SONISPHERE


Avgång strax så hinner inte skriva så mycket.
Är väldigt taggad för en heldag i hultsfred och Metallica m.fl

Hörs senare....

HANNA FÖRGYLLDE MIN LEDIGA DAG!


Kom hem från stan alldeles nyss.
Har träffat älsklingsHanna och älsklingsmagen! Den växer så det knakar.
Tog mig en jordgubbscheesecake och en jordgubbssmoothie i solen :)
Det blev en snabbfika men vi han snacka mycket och det var så kul att
träffa henne igen. Det var ju ett tag sen så. Så nu måste vi planera i någon
mer dag då både hon och jag kan. Men sen i oktober när hon är hemma
för ett bra tag ska vi umgås hela tiden och nu i september ska jag hjälpa
henne med lite saker har jag lovat. Jag tycker bara att det är roligt :D

Just nu tippar jag på att det är en liten pojke som gömmer sig där inne.
Som var så lugn och verkade bara sova där inne när mamma ville umgås med mig lite <3

LEDIG


haha, drömde inatt att vi alla var på arlanda och victor kom hem - tänk om ett år gick så fort !




Ledig idag och hela helgen lång. Mycket skönt måste jag säga. Aggut kommer ner så hon är framme tidigt imorgonbitti, runt 9 tror jag hon sa. Hon åker bussen vid 12 inatt till Stockholm. Så nu kommer hon igen till oss. Blir väldigt behagligt långt mellan arje gång nu förtiden. Hon fick ta Dannes biljett till Metallica då danne inte kunde följa med pga av jobb. han var lagomt less. Jag får ringa till han på konserten! ;D

Nu har jag diskat och är snart klar i tvättstugan med. Så, vad ska man hitta på idag då? :)

VILKEN DAG!


ja, vad ska man säga. Den dagen man tyckte var så långt borta har nu passerat med en ruskig fart. Vi klev upp klockan 5 för att bege oss till Stockholm/Arlanda. Bilresan gick väldigt fort och vi var framme en bra stund innan victors avresa. Så vi hann med rätt mycket ändå. Vi fikade och satt och surrade om allt och stämningen var ändå helt ok. Såklart pratade vi om hur allt skulle bli där borta och här hemma men det var glada miner. Men hela tiden hade jag en obehaglig känsla i magen som jag inte riktigt gillade. Helt enkelt hade jag väl gråten i mig hela morgonen och jag gruvade mig just för stunden då det var dax för "Hejdå".

Ja vad är det man säger? En flygplats innehåller många känslor på en och samma gång. Människor är glada över att få resa borta, ledsna för att lämna och nära och kära möter varandra i en evig lycka. Därför kändes det som en svår situation med. Jag var sååå glad för hans skull, men allt kändes så jobbigt. Allt kom på en gång och det blev jobbiga 10 minuter, för oss alla! Men nog om det, Victor kommer ha det så underbart där borta och nu börjar man inse att det är ingen "semester" utan det dröjer en stund innan han kommer igen. Så nu är det bara att peppa och jag tror att detta kommer bli kanon!

DETTA FIXAR DU VICTOR. OCH DU BLIR INTE AV MIG SKA DU VETA, JAG SKA VARA SOM EN HÖK PÅ DIN BLOGG OCH VI KOMMER JU GARATERAT ATT HÖRAS AV. VI SAKNAR DIG HÄR HEMMA PÅ ENGELBREKTSPLAN REDAN! :D HÄLSA FAMILJEN! <3

Så.. nu är vi trötta här hemma, och ska nog lägga oss och sova nu. Imorgon väntas jobb.

GODNATT!

DU&JAG!


Efter en tröttsam helg sov jag ut en stund nu innan det blir jobb heeela dagen och vaknar till en underbar nyhet. Agge har fått lägenhet och kommer till mig nu efter sommaren :D Inom samma hyresvärd och det bästa läget, alldeles bakom oss typ. Så jag antar att hennes lägenhet är lika fin och fräsch med högt i tak kanske? Det bästa hon tyckte var iaf att det fanns balkong, värt ! Så nu kommer hon till oss <3

Jobbar somsagt idag och på onsdag. Ledig resten av veckan, så jag ska verkligen inte klaga. Även om dessa två pass är grispass. Men det får jag väl stå ut med. Segaste dagen blir nog idag kan jag tänka mig.

Imorgon beger vi oss till Stockholm/Arlanda hela högen för att säga hejdå till Victor. Jag gruvar mig så fruktansvärt. Känns sjukt att han ska vara borta ett helt år. Det känns som han bara ska åka iväg på en semester och komma tillbaka snart. Men det blir en höst, jul, nyår, fettisdag, sista april, vår, jag ska gå ett helt år på lärarprogrammet, det ska bli sommar osv innan jag ser han igen :O Tänker jag så, blir jag galen.

På lördag blir det Hultsfred och Sonisphere med Metallica, dead by april, mastodon, machine head, the hives m.fl. Så då hoppas vi på fint väder och massa röj hela dagen/natten lång. Så denna vecka är det full fart!

Nu blir det frukost och chill innan jobb!

"VICTOR FYLLER 18 IDAG"


Är i Vikingstad hela dagen och firar Victor, då han åker till USA på tisdag och lämnar oss för ett helt år. Egentligen fyller han den 26 augusti, så vi är lite i förtid. Det blir många tårar på arlanda flygplats på tisdag förmiddag! uscha, jag tycker inte om det där, att säga Hejdå!

VARFÖR REGNAR DET HELA TIDEN?




Jag tycker att det känns alldeles för tidigt för att höstkänslorna ska krypa sig fram och skapa en inre depression. Det har regnat från och till nu hela dagen och har gjort nu några dagar. När kommer sommaren tillbaka då? Jag hoppas på att nästa helg blir mycket mycket bättre då vi ska till Hultsfred och se Metallica. Iofs, när man väl står där och ser dom kommer jag noga skita i vädret ändå. Jag kan ju iaf säga att jag inte är dett dugg avis på millan och dom som sover i tält nu på hultsfredsfestivalen ;D eller , lite kanske.

Vädret gör mig lam i hela kroppen. Jag orkar ingenting idag känns det som, ont i huvudet har jag med. Så vi åt kinamat idag då varken jag eller nicke orkade ställa oss vid spisen och göra något avancerat. Varför blir man så jättemätt på en gång när man äter sånt där gott? Väldigt irriterande. För nu ångrar jag ju mig att jag inte passade på att äta mer :D

Ikväll blir det lugnt. Blir nog bara en helkväll i soffan framför tvn. Kanske ser en film eller något. Nicke ska se UFC-galan klockan 04.00 inatt. Vilket jag inte tror att jag kan vara med på. Vara med, men inte hålla ögonen öppna iaf. Jag har väldigt svårt för sånt. Så han har bjudit över några vänner som garanterat kan hålla han sällskap. Jag är med så länge jag klarar av det.

Nu är jag sugen på en chokladbit.
Ha en mysig lördagskväll i regnet.

HAHA


Ja vad ska man säga?
För att man råkar skriva och berätta lite om att man känner sig lite illamående och allmänt seg i kroppen så måste någon som inte vill skriva sitt namn heller ifrågasätta om man kanske är gravid! haha. Men jag kan meddela både dig och alla andra som kanke tror det att en graviditet finns inte :D

Så Mamma, lugn!

SJUK? JAG BRUKAR ALDRIG VARA SJUK.


Jag vet inte om antagningsbeskedet gjorde mig sjuk eller vad det är. Iofs har jag haft ont i halsen och en konstig känsla i kroppen under hela veckan, och kände mig lite illamående inatt när jag skulle sova. Vaknade med illamående imorse med och har sovit i omgångar under hela förmiddagen. Har vaknat till liv nu och tagit mig en dusch. Fortfarande lite illamående men ska försöka få i mig någon mat, för jag anar lite hunger i magen. Sen ska ajg lägga mig och vila till Dirty Dancing. Det var länge sen. Kanske det blir bättre då?

NU ÄR DET PÅ RIKTIGT!


Ja, det är det. Inga mer funderingar, inga mer kanske, inga mer tänk om..Utan nu är det så. Jag har blivit antagen till lärarprogrammet med start hösten 2009, och jag har bestämt mig för att tacka ja. Det har jag redan gjort :) Känner att det är värt att testa på och se om det är något för mig, vilket jag egentligen tror! Så den 17.e augusti är det upprop och jag kommer att vara på plats, taggad som aldrig förr. Måste erkänna att när jag kollade nu och det stod antagen fick jag jätteont i magen. Börjar redan att bli nervös, haha.


ÅNGEST.


ja, ångesten börjar krypa i kroppen när jag tänker på hur dåligt träningen har gått den senaste tiden. Har helt kommit av mig och känner att jag är tillbaka från start igen. Så duuumt! Men det känns som jag inte har haft tid. har jag inte jobbat så har det varit fint väder, eller varit trött, gjort massa annat roligt, helt enkelt haft fullt upp med massa annat roligt. Men så kanske det blir på sommaren? Sen i höst när det bara är regn och rusk kommer man tillbaka igen. Men det känns bara tråkigt. Jag blir så arg på mig själv!

Därför vill jag vara student. Då hann jag med träning och massa annat. Vad jag har förstått och tror genom lite nyfikenhet så blir det plugg till hösten. Jag kommer att komma in. Men man ska inte ropa HEJ än. Somsagt inget är klart utan det är bara lite spekulation. men jag är taggad! Studentlivet är bäst!

Imorgon är jag ledig. men då är det tvättstugan på schemat. Men det är inte lika illa som sist, så det tar nog inte lång stund. Så då kanske jag ska ta mig i kragen och gå till gymmet. Komma igång igen! Jag måste puscha mig själv nu. Det är ju jobbigt när man börjar känna all sommarglass som börja sätta sig lite överallt på oönskade ställen. Men som pappa säger: " på sommaren får man äta glass"

Jag lyckades med en tacogratäng förut. Första gången jag gjorde en. Det blev riktigt smarrig. Så nu räcker det även till några matlådor. Frysa in och ha. Väldigt skönt. Så det inte blev som inatt. När vi fick ställa oss och laga mat kl 1 på natten för vi inte hade någon matlåda.

Snart Metallica!
Kommer bli asgrymt

Lille Wirre åker till Usa på tisdag med :O Blir borta ett helt år, ett helt år! Sjuktaste tiden. Här hemma kommer det gå så långsamt säkert medans för han kommer det gå fort för att tiden där kommer säkert att vara underbart roligt ! Så det blir till att ta ett långt mysigt farväl till han då. -usch!

Nu blir det tv!

VART TOG SOMMAREN VÄGEN?



Antes place

RAINDROPS KEEP FALLIN´ ON MY HEAD.


jaha, en ny vecka och nu vaknar man inte längre till solens sken genom gardinerna. Utan mer ett enda mörker och känslan av att inte orka göra någonting. Så det gör jag inte nu heller. Är ledig idag och ska bara slappa i soffan, kolla på film och lata mig. Har inga större ärenden. Förutom att springa ner på hemmakväll och återlämna en film. Kanske hyra en film?

Helgen blev ett stort firande. Nicke fyllde ju år i lördags somsagt och i fredags firade vi både han och Kim med lite grill innan det blev utgång. Lördag kom det lite folk på fika. Jag köpte en tårta faktiskt, orkade inte med att baka den lördagsmorgonen. Men den var uppskattad. Finns en bit kvar faktiskt. Sen blev det hämtmat och lite fest här på kvällen. Igår blev det mer firande hemma hos nickes föräldrar. Smörgåstårta, jordgubbstårta, kakor och sen grillades det korv framåt kvällen. Hade så ont i magen när jag kom hem. Men gott var det :) Har en bit smörgåstårta i kylen faktiskt, ska nog smaka en bit sen ! Var iaf där ute hela kvällen och sen blev det bio. Vi såg Baksmällan, och fan vad bra den var. Man fick sig en hel del skratt. Så den måste ni alla se. Den har betyget 8.3 på imdb så det säger ju allt.

Jobb tisdag och onsdag! - lite slappt sådär.

Snart är det dags för Metallica i Hultsfred. Nu är det klart att Ante och Danne följer med också. Så det blir jag och grabbarna. Vet många som skulle kunna döda för det :P Men förhopnningsvis vilket jag hoppas träffar jag ju Madde där med. Taggad är jag! Hoppas på bra väder så det blir en härlig sommarkväll.

nu ska jag äta frukost och slå på en film eller lite Greys.
HEJDÅ!







DUNDER OCH BRAK.


Om det är något som jag hatar och tycker är obehagligt är just åska.
Speciellt när det åskar såhär mycket och håller på i timmar. Tror det
har hållt på i 2 timmar nu. Jag känner mig inte säker någonstans, haha.

Tur var att jag hann göra mina ärenden på stan innan det började dundra.
Födelsedagspresentjakten gick relativt snabbt och effektivt. Tror jag kanske
hittade något som passar herrn. Lite ovanligt inköp om man säger så :)
Men som alla säger och verkligen alla jag säger det till är: " tanken som räknas"

Lite åska, vad gör det? Ikväll blir det kalas för nicke och kim med lite grillning
och öl. Det blir säkert trevligt. Sen imorgonbitti ska jag sjunga med min ljuva
stämma "ja, må han leva" och hoppas på att det blir uppskattat. Det brukar bli det:P

SOMMAR, SOMMAR SOMMAR !


Vaknade med solsken som vanligt och paniken över att få luft, öppnar balkongdörren med inget större händer. med andra ord lika varmt och kvaft idag med. Tvekade mellan att bada eller inte. Blev så att jag åkte till Millan och hälsade på henne och solade där istället. Efter två timmar drog jag hem och nu sitter jag här och har ont på armarna. Den korta stunden, min kropp kokar. Men det är väl tur att man får lite färg iaf. Snart kommer kallfronten, då lär man klaga då med!

Är ledig idag och hela helgen. Nicke fyller ju år på lördag och vad ska man ge han då? Alltid samma problem. och det blir inte lättare när man frågar vad som önskas och man får till svar "- jag vet inte, du behöver inte köpa något" Så i morgon kommer jag i panik gå runt och leta något som jag tror han blir glad över och något som känns br för mig. Haha, det blir inte lätt ! Så , hörrni. Ge mig förslag nu, kom igen! Vad ger man en kille som fyller 21 år? Ös på med förslag. JAG BEHÖVER JU HJÄLP!

Imorgon blir det nog födelsedagsfest för nicke och kim eftersom kim fyller på måndag. Så det blir grill och chill med lite öl och musik hemma hos kim eller danne tror jag. var väl lite oklart fortfarande. Men det blir nog najs! Millan och jag snackade förut om att det hitills har varit en väldigt bra sommar, och kommer nog att bli en bra sommar. Massa småsaker och planeringar som gör att det känns underbart med sommar. Jag menar, midsommar var ju början på något väldigt underbart. Den 18:e åker vi till hultsfred och ser Metallica. Bara det känns overkligt och bäst. Det blir jag och grabbarna. Men jag klagar inte :D

Börjar allt mer fundera över utbildning i höst. Kommer jag in? När får jag veta? Är jag taggad för plugg? Är det detta jag vill? ELLER VAD VILL JAG? Men jo, jag är nog rätt tggad för plugg. Jag trivdes väldigt bra med studentlivet. Planera mina dagar i stort sätt själv. Jag hann med så mycket mer kändes det som :O

Handla förut. Så nu är kyl och frys fyllda med massa läkerheter och godsaker. Finns det något bättre än en proppfull kyl?

Nu ska jag äta nektariner och se lite tv utan att ha dåligt samvete!
Jag har faktiskt varit ute hela dagen. Sådesåååååååå.

KLAGA INTE DÅ!


Värmen håller i sig och man ska inte klaga.
Även om det är hundra grader i lägenheten och det svalkar inte någonstans.
Att sova är en pina, känns som man nyss tagit en dusch när man vaknat.
Om inte annat så behöver man en. Det ska iaf fortsätta vara varmt över helgen
och det är ju underbart eftersom jag är ledig torsdag-måndag. Jobbar idag, men sen så!
Då åker bikinin på igen.

I måndags var jag ledig efter en helgs jobb. Då drog jag med mig millan, cilla och Malin till Varamon.
Har aldrig varit där och jag kan bara säga att det var nice. För er som inte vet så kan man jämnföra
med Tranviken men en mycket längre strand och smalare, mer långgrundt och man badar i Vättern.
Det är skillnaden på ett ungefär. Hur som helst helt underbart. Fick mig lite färg på kroppen så nu
behöver jag inte ha dåligt samvete att ha jobbat 2 dagar. Sen på kvällen blev det chill hos millan med
film och verkligen MASSA gott. Hon är ju ensammen eftersom hennes föräldrar är och hälsar på mina
föräldrar! :) Klockan 4 på natten iaf när jag äntligen har somnat för värmen ringer telefonen och min
älskade vill komma in. Kändes som han varit borta jättelänge men så farligt var det inte, 4 dagar :P
Men har haft fullt upp hela tiden så det har gått fort.

Det man helst inte ill göra nu i värmen ska jag göra nu!
Det är dax för tvättning och det behövs verkligen. Men ser
inte tvättkorgen längre. Det väller över överallt så. Huh!
Varför ska man spara på sig så jävligt för?

Nu blir det spotify och frukost!
Ha en trevlig dag alla i värmen .


RSS 2.0