EN BRA DAG!


Det blev som dom hade lovat, bästa vädret. Vaknade alldeles för sent egentligen, men det var skönt att sova ut litegranna. Vaknade till, sen gick vi på stan och kikade. Nicke hittade en hel outfit från topp till tå. Jag har bestämt mig för att ligga lite lågt med inköpen denna månad. Men det är jobbigt. Har köpt ett par skor iaf, men det var ju ett måste. Vi får se hur länge jag kan hålla mig. Handlade smoothies på nya stället, naked juice bar, bästa inköpet en varm dag som denna - sjukt värt ! Handlade lunch på wok away och åt i solen. Åkte till Vikingstad och var där hela dagen. Spelade kubb, hoppade studsmatta, spelade fotboll och innebandy! Helt enkelt är väldigt bra dag! :)

Klockan är alldeles för mycket, 0315.
Sova nu så man vaknar hyffsat imorgon.
Ska ju bli lika fint. Ta vara på solen !

... OCH GLÖM INTE MAMMA I MORGON!

Fredagsmys!


"det är dax för fredagsmys, om det så är det sista jag gör"

Har varit helt ledig idag, blev ingen skola - känns ovanligt !
Har haft fullt upp hela veckan och i helgen har jag en del att
fixa med också. Men det får bli på söndag, nu ska jag njuta!

Sov ut lite imorse och vaknade lagomt vid halv 11. Gick och tränade.
Vilket var underbart. Känns skönt efteråt när man inte har tränat på
länge och man känner sig helt slut i kroppen och hjärtat pumpar blodet
alldeles för fort känns det som. Duschade och sen gick jag en sväng på
stan. Inhandlade mig ett par nya skor. Exakt samma som jag har haft
2 par av nu i 2 år men vitare. Stadium tygsko för 199:- , sjukt värt !

SOL hela dagen idag, nu kommer värmen!

Jag antar att ingen har missat och om ni har det så säger jag det nu.
Det har varit ett mord här i Linköping, närmare bestämt Lambohov.
Där bor inte jag, jag har ingen cykel, inga barn och är inte 26 år.
Min mamma blev väldigt orolig när fick höra om händelsen. Det är jag
glad för, men inget av allt det där stämde in på mig. Mamma är alltid orolig :)
Men det är fruktansvärt hemskt och man känner obehag. Hon gick på LiU.

Helgen är oviss, men hoppas på lite fart och fläng!
Kanske blir ett premiärdopp? Eftersom det ska bli sjukaste värmen.

Akut törstig nu!

FOTBOLL


Ikväll det den eferlängtade kvällen för många, iaf för min man som sitter nu och är sjukt nervös. Han slutade 2 timmar tidigare från jobbet idag till och med, wtf? Anledningen var att hinna ladda och för säkerhetsskull att inte missa matchen. Men jag tycker bara det är lite gulligt, HaHa! Kommer iaf massa folk hit ikväll för att kolla och hetsa lite. Det lär bli hets då det kommer att finnas både barcafans och unitedfans i samma rum. Jag ska koncentrera mig på att hitta en plats att sätta ner arslet på innan jag börjar engagera mig på något annat :) Men det kommer nog bli sjukt spännande och stämningen på Engelbrektsplan kommer att vara på topp!

Det blev skola igen idag. Det är en stressande vecka så jag är helt slut när jag kommer hem på dagarna. Men vi tar oss framåt sakta men säkert och jag tror nog att vi får klart det i morgon. Eller, vi måste få klart det i morgon. Så det blir tidig imorgon med.
Sen fredag hoppas jag att det bli helledigt. För då tänkte jag handla lite, städa, gå på stan, träna och bara göra allt jag vill. känns dumt att jag inte har hunnit med så mycket träning som jag borde och skulle vilja. Men det får bli så denna vecka. Efter måndag kan jag träna så mycket jag vill !

I helgen är det morsdag. Du glömmer väl inte bort din mamma?
" mamammmmmamam mamamaaaaaamama mama mama mamamamama!"
Ett försök till att härma ICA-reklamen som har satt sig på min hjärna och förblir nog där ett tag.
Jag blir glad av att sjunga det ! :D

Helgen ska tydligen bli superbra, men tanke på vädret menar jag! SÅ det ser jag väldigt mycket fram emot.

Har fixat Hannas blogg idag med. ÄNTLIGEN!, haha.
Det tog sin lilla tid, men sjukt nöjd är jag att jag fick
till det där. Jag menar, jag är inte så jätteteknisk av mig. - http://lurum.blogg.se

JUST PRECIS NU så var min karl världens dummaste och sötaste på samma gång. Jag vet inte om jag ville skratta eller bara slå han och gråta på samma gång. Han är s¨å sjukt nervös inför ikvällen så han vet inte vad han gör. För en stund sedan utbrast han att Wii hade gått sönder, att skivan hade fastnat och att det inte gick att spela. Så när martin går fram och ska sätta in ett spel i Ps3 istället tar han ut en wiiskiva. Nicke har alltså satt in skivan i fel konsoll.


Nu ska jag göra något vettigt!
Tagga match.

Dagens underbara nyhet!


Vaknade till världens roligaste nyhet!
Ann-Sofie har fått sin lilla bebis nu, en liten flicka som hade väldigt bråttom tydligen :)
Och vad jag kan se på mms:et jag fick så är hon fullkomligt gudomligt söt, vacker, strålande osv.

Nu börjar dom ploppa fram allt eftersom här.

Har precis duschat och ska göra mig klar för ett ryck i skolan. Vi måste bli klara idag :O
Iaf med rapporten. Ska ta tag i det där så det blir lite fart i det hela :) bara 3 dagar kvar i skolan nu.

Tidig måndagsmorgon.


Igår innan vi gick och la oss bäddade vi rent sängen och sen tog en lång härlig dusch.
Då är det underbart att lägga sig. Man känner sig ren och det doftar supergott av allting :)
Så inatt har jag sovit som en Gud, så när klockan ringde halv 8 var inte lika roligt .

Har precis gjort mig klar och satt mig ner i soffan.
Hanna kommer klockan 10 då vi åker till skolan. Blir nog där en stund idag! rapporten ska bli klar.
Sen blir det att åka och storhandla, YES! Det som finns i vår kyl nu är öl, sylt, smör och typ kaviar.

Ikväll måste jag ta tag i min träning.
Pengar idag , äntligen!

hallå, hejsan, kom och hjälp!


Helvete!
Varför ska det vara så jävla svårt att få till vackra, underbara, strålande, grymma, bästaste lockar med en platttång? Jag har kollat på massa videos på internet och verkligen provat allt. vrida dit å dit, upp och ner, rulla runt där och sen dit. Så nu ber jag om hjälp från allmänheten. Jag behöver lite ideér hur jag kan göra mitt hår värt att ha då jag varken har långt eller kort eller mycket uppklippt. Rättare sagt tråkigt !

Ge mig frisyrtips nu!

lördagsmys på golfbanan!


Varför borra tidigt en lördagmorgon?
Okej, nu gjorde det inte så där jättemycket eftersom vi ändå skulle upp. Men det är grymt oskönt att vakna till då humöret inte blir på topp direkt. Så jag hoppas att det inte är likadant imorgon, en söndagmorgon ffs! Då är det verkligen förbjudet på alla sätt och vis! Hur som helst drog vi till Valla för minigolf kl 12 och innan frukost på konsum idag också. Spelade två rundor och jag sög på andra rundan. Usch, vill inte prata om det. Mitt psyke efter 3 timmars minigolf spårade ut. Så efter 3 timmar kopplade vi av i solen och gick en promenad och kollade på alla djur, haha! matade getterna och kaninerna å så ni vet :) Mat på McDonalds och sen åkte vi till en riktig golfbana och slog lite. Första gången i mitt liv och det blev ju inte bättre när Martins klubbor var åt fel håll för mig. Så jag gjorde tyvärr inte jättesucce! Men mina puttningar var faktisktt bättre. Efter denna sommar kommer jag vara bäst på minigolf!

Nu är vi hemma hos oss och spelar wii, mario party! Och det blir nog rätt lugnt ikväll också. Men om jag ska vara riktigt ärlig så kryper det i kroppen på mig och jag är lite sugen på att festa loss litegranna, men ändå inte!Det är ganska skönt att ta det riktigt lugnt och bara mysa till det lite också en helg.
Ordet mysa - vad betyder det egentligen? Vad har det för innebörd? Vi ska mysa, vad gör man dårå? Haha, vi hade en liten kort diskussion om det förut i bilen då Homan fick ur sig att han hatade ordet mysa och bajs :P
Vad är mysa för er?

Sitter och pratar med Sannadeee, älsklingSanna! Och vilken fantastisk nyhet hon kommer med. Eller ja, det är ju inte säkert. Men jag tycker iaf att det låter jättebra och det skulle ju vara underbart roligt faktiskt :)

nej, nu blir det tv!
sen får vi se vart kvällen slutar!

sticky note for me.







låååånghelg !


Vaknade relativt tidigt idag. Tittade ut till vår förtjusning att det inte regnade och började tagga inför minigolfen. Men jag kände att det är svårt att vara jättepeppad utan frukost i magen. Men.. vi är så snål nu att vi ska storhandla på måndag då vi får pengar. Så vi åkte på konsum och köpte frukost som bestod av en baugette och en drickyoughurt. Åkte direkt till Valla. De två första hålen vet jag inte alls vad jag höll på med. Men sen kom jag igen och slog 2.or på raken hela tiden...TILLS... det började åska och verkligen hällregna! Årets värsta regn någonsin. Men vi gav det en chans till och börja med. Alla andra åkte hem men vi stannade kvar. Tillslut skickade de som jobbade där hem oss och sa att vi fick komma tillbaka imorgon och spela klart. Det tackar vi får. Så imorogn kliver vi upp tidigt och spelar klart den omgången och kör en till efteråt. Minigolf är skitkul !

Eftersom vi då inte har någon mat i kylen och för att vi inte har varit i Vikingstad på mycket länge hade vi sån tur att bli bjudna på mat ikväll, och det är ju alltid lika gott! Potatisgratäng med kött och sallad. Till efterrätt äppelpaj och rabarberpaj med marsansås. Nu är jag så mätt att jag nog klarar mig förbi frukosten i morgon . Alltid lika trevligt att vara i Vikingstad. Och ikväll kom det en ny familjemedlem vid namn Siri. Världens sötaste och minsta kattunge :)

Idag har jag hjärnan iställd på att det är söndag. Har verkligen varit en låång helg, men varför klaga? Har en hel dag kvar imorgon att njuta av. Innan den tråkiga söndagen kommer och man inser att det är måndag nästa dag och en hel lång vecka tills det är fredag igen. thats sucks! Speciellt nu när kommande vecka kommer att vara väldigt stressig i skolan och vårat arbete måste vara klart på torsdag. Men det är sista veckan nu så det är bara att köra på.

Om det är någon som känner för att se Metallica i sommar i Hultsfred?
Då är det bara att hojta till. För just nu har jag en biljett till salu. Och är du intresserad, så backa inte ut!

Om 4 veckor är det midsommar. Tiden går så fort. Snart är sommaren över...typ. Jag vill vara med alla min tjejer i Sundsvall på midsommar. Men jag vet inte. Jag har bjudit hit dom men får se om dom nappar. Skulle vara riktigt kul faktiskt.

Nej nu får jag sluta!
se lite tv nu, eller en film.
- helt enkelt dax för fredagsmys!



aaawesome.


Finns det någon bättre känsla än när man har diskat hela diskhögen, plockat ihop allt, gått ut med alla sopor och dammusgit hela lägenheten? - NEJ! Det har jag gjort nu. Så nu sitter jag och njuter i soffan med ett glas lättdryck.

 Minigolf imorrn! :)

Ordbajsning.


De två senaste dagarna har vi varit väldigt effiktiva i gruppen.
Har tillbringat rätt långa dagar på skolan och nu ser jag ett ljus
i den kolsvartaste tunneln jag kunde tänka mig, skönt som fan.
Nu är jag skolfri tills på måndag då vi ska ses igen, lång helg!
Kan vara skönt det med nu när nicke också är ledig från idag.
Så överst på listan i morgon var en tur till Valla för minigolf :)

Har fått mitt sommarschema nu och jag måste säga att det ser
rätt bra ut faktiskt. Börjar den 16 juni och jobbar till den 8 augusti.
Jag vet , inte så länge. Men det kan iofs vara rätt skönt om jag ska
börja plugga. Då är det underbart. Annars vet jag inte. Eftersom
Nicke kommer jobba hela sommaren och vara ledig sista veckan i aug.
Men jag får se det positivt. Då kommer jag ha massa tid över till annat.
Annars är det väl rätt utspridda dagar och inte särskilt många i veckan.
Lite mer jobba längre dagar och får vara ledig mer, vilket är rätt bra.

JA, SANNA!
Nu tycker jag att du ska komma och hälsa på mig.
Illa att du inte varit här som alla andra, skäms du inte? ;)

Hanna bara växer och växer och det är så kul att följa.
Lite svårt fortfarande att förstå att hon ska ha en liten bebis
11 oktober eller före...eller efter. Väldigt många ska ha en liten
som jag känner just nu. Jag väntar ivrigt på att det ska ploppa
ut något från Ann-Sofie. Jag kollar bloggar varje dag !

Nu blir det slapp i soffan till vänner.
Sen kanske en film?




Goosebumps


rain rain rain...rain!


vilken sjukt tråkig dag.
vaknade kl 9 och det var verkligen svart i hela lägenheten.
att dra bort gardinerna gjorde ingen skillnad ljusmässigt.
för ute var det lika mörkt och trist. Regnet verkligen öste ner.
Så jag la mig under täcket igen när nicke gick på jobbet och
kollade på nyhetsmorgon typ. Klev upp ur sängen kl 11 för
att bege mig till skolan. Där blev jag inte långvarig som vanligt.

Åkte hem och tog tag i städningen. Kände att det behövdes lite.
Men har inte dammsugit än. Får göra det snart. Men nu är det bara
slapp framför tvn en stund. Först vänner sen talang och sen dammsuga.

regnat hela dagen och det regnar fortfarande.
bajstråkigt ju. Så SOL hela resten av veckan nu.

Söndagkväll , allt är som det ska vara.


Ja , då var det måndag snart igen!
helgen får alldeles för fort faktiskt.
Hur som helst blev det ändrade planer.

Igår så hade vi mest planerat att bara sitta här hemma och
dricka lite gott, äta något gott, kolla eurovision lite, bli fulla
och dra en krogrunda. Men kl 15 ändrades planerna radikalt.
Varje år är det SOF-festival, studentorkesterfestival, varannat
år i Linköping och Uppsala. Och i år var det Linköpings tur. Det
har alltså varit fest sen i onsdags fram tills idag. Det är rätt omöjligt
att få tag på biljetter dit då det kommer folk från hela Sverige. Men
hur som helst så¨hade vi jätteturen. En kompis till Nickes familj
har massa kontakter och fixade 4 vipbiljetter till festivalen : )
Så jag, tanja, millan och petra bestämde oss för att vara vip för en kväll.
Vi fick mat hela kvällen, äta hur mycket vi ville och gratis öl och cider
hela kvällen, sjukt värt! Så det tog vi vara på verkligen, både mat och öl.
Kvällen var hur bra som helst iaf.

17 maj idag, Heja Norge!
och heja till eurovision har jag sett.

Idag mår jag hyffsat helt okej måste jag säga. bara lite seg i kroppen.
Har varit ett gäng och spelat minigolf. Jag fick 57. två sämre än sist !
Så jag är inte helt nöjd. Men jag får skylla på mitt tillstånd idag :O

Middag har vi inte hunnit med idag. Så jag börjar känna mig lite hungrig.
Får se om jag kan koka ihop något. Kanske ris? ris? och ris? Det är det
enda i basväg vi har hemma. Men en vecka till löning och vi har klarat oss
matväg från förra lönen. Det lönar sig att storhandla, verkligen!

Imorgon är det schooool igen!
JAG VILL INTE ! inte den här uppgiften. Den känns bara jobbig .

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräääääsch
och kanske något piggare. 

Pisspotta SAJA!

GODMORGON!


äntligen fredag och helg!
hoppas det blir en bra sådan.

Klev upp klockan 8 då klockan ringde.
Ligger i soffan nu och slappar till Sex and the city.
Passar på att se lite "malin-filmer" nu när nicke är
på jobbet hela dagen. Har inget vettigt för mig nu
innan jag tänkte tvätta lite. Nu när nickes träningar
har börjat igen, luktar det bajs i tvättkorgen. Så det
är skönt att få bort det så fort som möjligt faktiskt !

I vanlig ordning ska jag hinna med lite träning också.
Sen kanske passa på att ta en tur på stan och kolla.
Men shopping har jag inte råd med denna månad.
Som tur är kommer lönen snart : )

Inatt har jag sovit väldigt oroligt. Dåligt med sömn känns
det som. Haft jobbigt konstiga och tråkiga drömmar. Flera
på raken med, som är så "verklig" så att vakna och inse att
allt är som det ska och att det bara var en dröm är underbart!

Kvällen blir nog lugn. Glo på tv och slappa i soffan!
Som jag ska fortsätta med nu en stund.

Hörs DÅ!


FOLK


...folk, folk, folk, FOLK!
Haha, vissa människor alltså.

Sitter och kollar på grannfejden på 3.an nu.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Varför bry sig så jävla mycket om vad andra
gör och hur dom har det. Nu är det en far och son
som har en gård som stör sig på grannar som har
lite stökigt på gården och att dom inte bygger klart
huset? Dom följer inte ritningarna vilket då gubben
har varit på kommunen och kollat på? WTF ! haha.

Kolla!

snart är det fredag igen!


..men vad veckan har varit seg!
Jag har fredag idag. men jag är ledig imorgon så det blir rätt bra ändå.

Imorse var jag så trött så jag skippade föreläsningen.
Kände att det inte spelade så stor roll nu när vi bara har
en uppgift kvar att göra och vi ska inte ha något mer prov
eller så med anknytning till litteraturen. Så det blev en
sovmorgon och ack så skönt det var. Åkte upp till 12 istället.
Träffade nya gruppen och började spåna på lite ideér. Men
nu ska vi först ha en välförtjänt helg och fortsätta på måndag.

Alla serier börjar ta sommaruppehåll nu. One tree hill har uppehåll.
eller ja, säsongen är slut. Så får väl se om det kommer någon mer
i höst. Har ju hört ryktas om det och det blev ju värsta cliffhangern.
kanske lite förutsägbar, men ändå. Jag gillar´t !
90210 tar uppehåll nästa vecka, ett avsnitt kvar. Den serien har jag blivit
galet fast i. Typisk serie som passar mig. Lite one tree hill över det !
Vad ska jag göra när allt har uppehåll? :O

Min älskade bror och kusin kommer och hälsar på oss första helgen i juni.
Blir så glad när jag får veta sånt och har något att se fram emot. Jag tycker om
att vänta på besök. Jag hoppas på ännu mer besök i sommar såklart, av alla andra : )
Nicke åker på minisemester med alla kompisar fre-tis v.26-27. Då kommer jag nog
hem till Sundsvall och hälsar på alla er tänkte jag. Tråkigt att vara hemma själv ju.

På lördag är det fest.
Så jag hoppas på fint väder.

Nu ska jag duscha och krypa ner i soffan och kolla på massa program.
Nicke är på träning.

HEJDÅ!

btw.


middagen sög!
tråkigt nog, men det gjorde den.
Så det blev inte fem stjärnor där inte.

.. I failed

En liten tegelsten har släppt!


JAG KLARADE HEMTENTAN!
TACK MAMMA OCH TACK MIG SJÄLV!

Yo!


Seminariet igår gick bättre än förväntat.
Jag känner mig nöjd med min insats !
Sen var det bara slapp i soffan hela kvällen.
Kollade in när Sverige gick till final i brist på annat.

Skolan idag mellan 10-12.
Genomgång inför sista uppgiften i denna kurs.
Den är rätt stor och känns väldigt jobbig. Men bara
om man kommer igång så blir det säkert bra. Vi ska
inrikta oss på utbytsstudenter på Linköpings Universitet.
Vilket jag iofs tror kan bli mycket intressant och roligt.
Så.... skola imorgon med!

Har förberett lite inför vilket jag tror kommer bli världens
godaste middag. Hemgjord potatissallad med rostade potatisar,
rädisor, gräslök och någon slags god dressing som man ska ha i.
Och till det blir det lövbiff med någon fyllning, vitlökssmör kanske?

Ikväll är det fotboll på tv, så kommer lite folk hit tror jag!
Men nu ska jag gå och träna lite tänkte jag.

Byyyyyyyyyyyyyyyye





Jag stör mig på vissa saker bara.
Jag vet inte, men folk som inte engagera sig.
Är det verkligen så dyrt att bara slänga iväg ett sms?

soffmys!


Nicke är på träning, så jag har lite egen tid.
Så kollar på alla program som jag vill se : )
Har nu sett klart spårlöst och jag grinar alltid
lika mycket. Man blir så glad. Kommer på mig
själv att jag sitter och tokler flera minuter efteråt.

Har gjort klart det jag ska till skolan i morgon.

MÅNDAG


ja, vad ska man säga. Det har varit en lugn helg.
Har inte gjort många knop. Kollat på hockey, fotboll,
serier och bara ätit massa gott. Gjorde ett försök till
en utgång i lördags, men den varade inte så länge.
Vi var några stycken här hemma bara och drack lite
öl samt invigde vår balkong nu när soffan är på plats!
Det blir många fina sommarkvällar på den balkongen.

ännu en vecka med en hel del plugg som ska fixas.
Har litteraturseminarium imorgon med, och en bok
ska vara utläst tills i morgon - baaaaaaajstråkig !
...men jag är på god väg, eller nåt.

Ska gå in mot stan snart för lite träning och kolla
på en kavaj tänkte jag. Blev lite sugen på en nu till sommaren.
Kavaj kan man ju ha till det mesta och det är snyggt, tycker jag!
Det blir nog en svart i så fall. Behöver skor med. Den här månaden
är det verkligen knapert. För mycket utgifter på samma gång.

v.35 Blir det nog en utlandsresa hoppas jag.
Frågan är bara vart? Och det får ju inte bli alltför dyrt.
Får ju se med om jag kommer in på programmet.
En del av mig hoppas verkligen det. Kommer jag in hoppar
jag nog på.


Stan nu!



wohooO!


årets premiär av minigolf gick av stapeln igårkväll.
jag måste säga att jag är nöjd med min första runda
för i år. Om jag tänker tillbaka på ifjol. Hela 17 slag
bättre. Jag slutade på 55 slag denna gång, med 1 spik.
Så nu är ju målet bara att inte gå över det. Har en känsla
av att det blir mycket golf i sommar, och det tycker jag om!
Nicke gick runt på 47 slag, vilket tydligen var katastrof?

har lämnat in mitt schema nu inför sommaren.
Så nu får vi se hur det riktiga kommer att se ut.
Skönt att jag är ledig två veckor efter skolan innan
jag börjar jobba. 1 juni är skolan klar, 15 juni börjar schemat.

tvättat klart nu!
Bara 3 maskiner, skönt.

I helgen vet jag inte vad som väntar riktigt. Det ska ju bli någorlunda
fint väder iaf så jag hoppas att vi hittar på något. Det kanske blir golf?
På lördag ska vi vara barnvakt åt Albin under dagen, så då blir vi här hemma.

Jag behöver nya skor.
Och en ny jacka.

Nu är det klart! Älsklingsmadde joinar oss till hultsfred för att se Metallica.
Och det blir jag hur glad över som helst. Madde kommer hiiiiiiiiiiiiiit <3

Nu ska jag vika tvätt.
FREDAG IDAG!

Torsdag.


..redan torsdag! Å gud vad skönt.
Ska iväg på skolan nu och ha litteraturseminarium fram till tolv.
Sen ska jag nog hinna med lite träning med. Kanske blir det året
minigolfpremiär idag :D Jag älskar´t ! Mitt mål är att slå fjolårets
premiär som inte gick alltför bra alltså. En runda som slutade på 72 slag.
Men då försvarar jag mig fortfarande med att jag inte hade spelat på 10år.
Men nu har jag swwwingen i kroppen och är laddad till tusen!

Imorgon fredag är jag ledig.
Å DÅ SKA JAG TVÄTTA !
Sen ska jag inte göra ett skit på hela helgen, inte än så länge iaf !

Frukost nu!
Later

kort uppdatering!


jag har lugnat ner mig.. Men är fortfarande irriterad på disken som ligger!
Men ska ta och fixa den snart, samtidigt som jag städar av här lite.
Det ändå så tråkigt väder ute så det känns värt att passa på. Så man
kan göra något helt annat när solen kommer fram. till helgen hoppas jag.





Jag brukar inte vara den som är den!
Men det var ju exakt så här det inte skulle bli?

små saker, blir stora saker!


Varför ska det vara så svårt att komma på någon bra uppfinning till
alla dessa jävla bestick som ska diskas varje dag? Brukar kolla på det
där amerikanska programmet där de kan vinna pengar för sin grej som de
varit så smart med att uppfinna. Men jag har fortfarande inte sett något som
kan underlätta för oss ungdomar som inte riktigt har råd med en diskmaskin.
Jag är less på all disk. Men just besticken är ett jävla helvete att diska. Tar
alldeles för lång tid, man vill vara rätt nogrann med dom och det är för många.
Dubbelt upp hela tiden. Nä, gnugga hjärnhalvorna nu och kom på något bra!
Annars är det jag som fixar en diskmaskin snarast. Jag står inte ut !!!

Dåligt väder är det idag också. Känns förjävligt nu när det har varit strålande
de senaste två veckorna. Gått i kortbyxor och varit ute i solen hela dagarna!
men idag fick jag ta fram jackan. Grått, regnigt och småkyligt. Gillar´t inte .

Skolan är bara jobbig nu. Varför ska sista kursen vara värst? Varför ska man behöva
slita som ett arsel sista veckorna för? alltid. Slår aldrig fel. Det är väl nu man ska
börja varva ner och börja inse att man kanske kommer klara detta ändå. Men jag
har inte riktigt vågat ta fram den känslan än. Världens uppgift väntar.
Om 5 veckor är det sommarlov. Men vad händer då? jo. Då ska jag jobba !

Hungrig är jag!
Så nu ska jag fixa lite lunch.
Det blev ett litet gnällinlägg.
Men jag måste få gnälla jag med.




[ Böckerna har kommit mamma! ]

Du är så underbar maj !


... tiden går, minst sagt!
Vi är inne i maj och jag tycker bara det känns underbart.
Iofs så har det varit underbart i hela två veckor nu. Men nu
kommer det på riktigt, här kommer sommaren! - länge sen man hörde den låten.

Jag vet inte om jag ska säga så mycket om valborg!
För det finns typ inget att säga heller, så jag skiter i det.

Igår åkte vi och storhandlade. Så nu kan man öppna kylen igen
och känna lust till att ens äta något. Jag älskar när kylen är full.
Nicke åkte och grillade med karlarna och jag umgicks med Milli och petra.
Kollade på Livet är en schlager , som jag förövrigt inte sett på flera år, åt
massa godis och spelade sällskapsspel , geni !
- Vet ni hur många månader det tar för flugorna att föröka sig så de täcker jordens yta?
2 månader, 2 MÅNADER! , tacka veta fåglar alltså. -äckligt.

Idag klev vi upp tidigt och tog vara på solen lite extra mycket.
9 var vi i vikingstad och var ute hela dagen. Spelade innebandy och fikade.
Sen har det varit lite folk här och kollat på fotboll å så.

Ska bli lika fint imorgon, så får se vad som händer då.
Det blir iaf en glass på Bosses i solen hoppas jag och lite träning.


RSS 2.0