Gott nytt år alla!

mms_img14758 (MMS)

Gott nytt år alla!


TILLBAKA I LINKÖPING


Att komma hem utan förseningar eller det minsta krångel var väl helt enkelt för bra för att svara sant. Tror jag aldrig har åkt till sundsvall över julen utan att det har jävlats med mig på dit- eller hemvägen. Men nu är jag hemma igen efter lite förseningar, byte från tåg till buss, byte från buss till tåg och byte till annat tåg. Sitter i Vikingstad, Nicke hämtade mig direkt på stationen sen åkte vi hit och sov. Fick jag ju träffa Millan med:)

Jaha onsdag idag, tre dagar kvar till nyårsafton. Känner mig rätt taggad för det faktiskt. Kommer vara omringad av massa underbara vänner, äta en god och välkomponerad middag och bara njuta med med lite god dricka! Tror på detta nyår:) Sen börjar ännu ett nytt år och jag tycker det är lika skrämmande varje år. Hur kommer detta år bli? Kommer det bli som nu? Vad kommer hända? - nä, ska inte tänka så! Kan ju se fram mot sista året av min utbildning:D

Annars kommer nog dagarna fortsätta i lathet!

HEJDÅ SUNDSVALL!


Efter 5 dagar i Sundsvall med underbar familj och underbara vänner packar jag nu ihop mina bästa julklappar och åker hem till Linköping igen! om 12 timmar går tåget (förhoppningsvis) och det kanske låter fel i mina sundsvallsvänners öron men jag längtar faktiskt hem till mig nu och Linköping och allt jag har där nere:)

Håll tummarna att jag kommer hem utan förseningar och utan krångel!

DAGEN EFTER SJÄLVA DAGEN


Just nu känns det som att juldagen är världens längsta dag! Den har iofs bara spenderats i soffan framför tvn så har väl varit rätt oaktiv idag. Är trött efter gårdagens galej :) Soffan fortsätter att vara min bästa vän ikväll! GOD FORTSÄTTNING ALLA!

VINTRIGA NORRLAND


Är på plats i Sundsvall sen igår. Har hunnit med att prova nästan alla julkakor pappa bakat, smakat på årets rödbetsallad, tittat på Jägarna 2, hälsat på Sanna och fått lite godricka, hälsat på Lina Lina och Malin och nu ska jag snart ge mig ut i hysterin för att inhandla mig ett par leggings. Julklapparna är jag klar med, om jag nu inte hittar något mer :)

Här är det iaf vinter!

HÄRLIGA TISDAG


Dagen började med ett besök hos Folktandvården, jag menar dagen kunde ju ha fått börja så mycket bättre. Långt ifrån smärtfria 20 min (jävla slip som tar bort tandsten) var jag klar och då tog jag mig en liten promenad i snöfallet. Sen kan jag väl inte påstå att jag har gjort så mycket mer idag. Tagit en liten promenad till affären typ och en sväng fram och tillbaka till en butik för ett julklappsköp. Härliga tisdag!

Imorgon väntas Norrköping mellan 8-10 innan jag tar jullov. Men tyckte inte om att lärarna la ut exempel på kommande tentor nu så här innan jul, gör ju inte att man får mindre ångest precis! På kvällen blir det tvättning och packning, åker hem till Sundsvall på torsdagsmorgon för att rå om mina nära och kära där uppe över julen :) Men nyåret firas i Östergötland. Känns skönt att nyår är spikat och jag tror vi kommer bli ett grymt gäng!

Jag har hittat en nyårsklänning som jag är rätt sugen på från Gina Tricot. Väldigt enkel men ack vad jag gillar den till några snygga klackskor och någon accessoar. Tycker ni? Eller kanske tips om något annat?JULFEELING!


Det snöar och snöar och snöar men inget fastnar riktigt på backen! Vilket jag iofs tycker är rätt skönt. Det får gärna snöa litegranna då det är rätt mysigt och är typ det enda som får en att känna lite julkänsla, men sen kan de gärna försvinna!

Tar jullov på onsdag kl 10 vilket blir otroligt skönt. Men ja, borde väl egentligen hålla igång plugget inför tentan. men man måste få njuta lite med.

Har handlat mig två julklappar så har några kvar. Men det får vänta tills på fredag då man får lite pengar.

Nu blir det slapp i soffan en stund och evetuellt en kvällspromenad senare.

DET ÄR JU FREDAG IDAG!


16 december idag och det har gått tre veckor så nu är jag klar med min vfu för den här gången. Just nu önskar jag att jag var klar med mina studier och kunde börja jobba. Har trivts jättebra både på skolan och i klassen. Nu efter en hel del helhetsansvar känner jag att detta är rätt, detta kommer bli bra, detta är roligt!!!!! Även om det är lite tufft vissa dagar, men man får ju så mycket tillbaka :) Hoppas på att få komma tillbaka och vicka lite!

Efteråt mötte jag upp Michaela och vi gick på en infoträff inför vårens kursstart som innebär natur, yeeeey! Eller, nu ska jag inte vara så negativ utan efter denna träff känns det mycket bättre. Det kan bli bra :) Sköna lärare och verkar ha koll på vad vi bör ha med oss och hur de på bästa sätt kan rätta sig efter oss. Annars brukar lärare dra gymnasieexempel som man kanske inte har så stor användning av då man ska jobba 1-3. jag ska vara positiv! Tur att jag har med mig Michaela :)

Fredag idag, SKÖÖÖÖÖÖÖNT! Blir lugnt ikväll.

STANDARD, HEJ MÅNDAG!


I vanlig ordning somnade man på soffan idag igen och MITT I ett sjukt spännande avsnitt av Dexter, näst sista. HUR KAN JAG GÖRA SÅ? Aja, blir att se om första 30 min.

TISDAG


Jag vet inte, men det här snacket om "du vänjer dig att kliva upp tidigt till slut" verkar bara var skitsnack, på ren svenska! Det känns som jag aldrig blir van det och kan därför inte undgå att varje morgon tänka, detta ska jag göra hela mitt liv sen måndag-fredag.

Men idag väl på plats hann jag inte med att tänka på hur trött jag egentligen var då jag var ensam i klassen idag. Fullt upp kan man säga och idag har jag verkligen förstått att man inte kan vara överallt hela tiden. Men sjukt roligt har det varit och sjukt bra har det gått måste jag säga. För 1 år sedan trodde jag aldrig att jag säga det! Imorgon ska jag hålla i min planerade lektion.

......sååååå det jag skulle komma till var att jag garran kommer somna på soffan imorgon med som alla andra dagar hittills. Det händer aldrig annars, men nu hinner jag knappt innanför ytterdörren innan jag typ dör i soffan.

Blir man någonsin van hörrni?

MCKRNOSW


Tystnaden som uppstår när jag släpar ner 100kg tvätt till tvättstugan för jag var helt säker på att jag hade tid mellan 17-22, men upptäcker till min förvåning att den tydligen var mellan 12-17. howra!

RSS 2.0