I JUST CAN´T GET ENOUGH


Precis just nu önskar jag att jag hade frysen full med lussekatter, är galet sugen!


DET DÄR SKULLE MAN KUNNA GÖRA HELA TIDEN


Jag och lilla Fanny :)


FÖRSTA ADVENT


Många från Sundsvall uppdaterar statusar och bilder om hur mycket snö det har kommit. Här nere blåser det bara enormt, regnar lite och är 10 grader varmt. Jag är inte ledsen för att vi inte har snö, snarare glad. Det får gärna dröja ett tag till tills snön kommer.

Började göra lite advent i fredags genom att byta gardiner, men idag har jag gjort klart. Pyntar inte särskilt mycket med tomat eller nåt, utan gardiner och ljusstakar eller stjärnor räcker långt, kanske någon duk med och matta...
Resultat!
TIDEN GÅR...


För ett år sedan den här tiden befann jag mig med goda vänner i Boston, hade i stort sätt tillbringat hela veckan och var snart påväg hem till Sverige igen. Boston är en plats jag inte ångrar ett dugg att jag besökte och skulle med glädje kunna åka tillbaka, med samma gäng om inte fler :) På ett år har det hänt mycket och jag har kommit närmare ett flertal personer som idag tillhör min närmsta vänkrets!<3


20 NOVEMBER


En regning och grå söndag som denna passade det utmärkt att bli bjuden på gofika hos Petra Larsson:) Där bjöds det på 3 olika sortes tillbehör till kaffet och mackor på sidan av. Tror jag åt minst 4 nybakta kanelbullar, woops! Fick surra av sig lite innan det begav sig hem igen för lite plugg.

Agge kommer hit snart. Bestämde att vi skulle äta tillsammans och se någon bra rulle. Verkar ju inte vara något speciellt på tv ikväll förutom Beck som man sett 10000000 gånger. Iofs är det vem kan slå filip och fredrik, det är ju bra! Laddade hem The Ledge och såg igår, bra film! Tror iaf att det är en film som vi tjejer skulle gilla. TIPS! Charlie Hunnam är med :D


BIOFREDAG


Ofta behöva vänta över 1 år nu tills part 2, Sämst!


FARSDAG


Jag grattar min pappa genom ett fint sms från världens bästa dotter. Mamma och pappa befinner sig fortfarande i Turkiet, närmare bestämt Istanbul just nu, så de har det nog bra! Skulle inte tacka nej till en resa till!

Helgen bjöd på lite fest. Gick på nyöppningen av Platens och hade riktigt kul :) Så idag är det segt och huvudet känns lite tyngre än vanligt, hänger inte riktgit med.

Kommande vecka känns jobbig, massa skola och som i sin tur betyder massa Norrköping!
Skönt att det bara är ungefär två månader tills jag läser i Linköping igen. Iofs kommer jag
inte läsa världens roligaste kurs då men jag är på ett universitet där jag trivs bättre.

Dax att tänka på önskelista till jul kanske?

Firar Millan ikväll! Tårta är ju alltid go...

mms_img52106 (MMS)

Firar Millan ikväll! Tårta är ju alltid gott :-)


MÅNDAGSMORGON


Godmorgon!

Varit vaken sedan en timme tillbaka. Min plan fungerade alltså, att komma upp i tid. Jag har verkligen lovat mig själv att ta tag i städningen idag, sagt och gjort. Just nu infinner sig en känsla av att jag hellre lägger mig här i soffan och slår på en bra film. Men jag vet ju att bara det blir klart så finns det inget bättre än att slå sig ner i soffan och titta på en film. HÅLL UT!


Idag har vi haft en utflykt till arlanda f...

mms_img37343 (MMS)

Idag har vi haft en utflykt till arlanda för att säga hejdå till Andy som återvänder till Cali! Saknar han lite redan :-P nu tacos och idol!


RSS 2.0