GLAD VALBORG

30 april idag och är det galet att vi är inne i majmånad imorgon. Här sitter jag med en aning jobbig huvudvärk och ber till högre makter att den ska försvinna snarast, för ikväll blir det grillning till en början med Cilla och Vicko innan vi eventuellt drar vidare :)
Idag har jag blivit lika cool som alla andra i samhället, jag har bytt från min trogne Mr.Ericsson till en Mr.iPhone. Men det känns ju bra, lite ångest över att räkningen blir något dyrare, men en ny telefon behövdes och det kändes som att det var dags :P
Hoppas ni alla får en trevlig valborg, vädret är underbart just nu iaf så hoppas de håller i sig!

INTERVALLONSDAG, NÄR HÄNDE DET SENAST?

Trotsade lite regn och kyla och tog ett varv runt ån med Agge, även att vi körd elite intervaller :P men det var skönt att röra på sig lite när man ändå hade tänkt det :) Studiebesök kl 9 på Tekniska verken imorrn, låter kult va?

REGN REGN REGN

Korpenträningen blev inställd pga av det pissiga vädret! Känns som det inte gör något annat än att regna, eller iofs var ju gårdagen rätt nice. Men vill ha garanterat sol och värme nu! Jag hoppas helgen och valborg blir fint iaf!

SKA DET VA, SÅ SKA DET!

Mötte upp Cilla på stan idag för en liten tur, en fattig sådan både pengarmässigt och fyndmässigt för min del. Cilla däremot hittade lite fint att kunna piffa upp sig med till helgen :) Helgen ser jag framemot, hu taggiz är man om jag, Anna Malin Therese Östlund köper svartvinbärsvin? Första agge sa: " Du kommer ju bli för bakis på det där, du kommer må skit" Okej kände jag, det är ju det värsta jag vet med att dricka, men köpte den ändå. Tolkar jag som att jag har en bra inställning till vad som komma skall ändå :)

Idag var både jag och Nicke ledig så vad p...

mms_img20542 (MMS)

Idag var både jag och Nicke ledig så vad passade inte bättre än att vårstäda balkongen! Nicke hyrde släp och åkte för att tvätta både möbler, mattor och bord medan jag torka både golv och väggar :-P sällskap av en fet äcklig spindel fick jag också. Kanske låter som att jag tyckte detta var skitkul, det var det inte men nödvändigt. Så nu får gärna solen och värmen komma med. En promenad har jag hunnit med också. Jävligt tråkig dag egentligen...


SÖNDAG

Slappaste helgen på läääänge! Inte gjort mycket. Umgåts och filmtittande skulle jag väl kunna sammanfatta denna helg som, men det är skönt för då känner man sig ännu mer taggis på kommande helg då det väntas lite fest och valborg på måndagen! Hoppas det fina vädret kommer tillbaka med då är jag nöjd :) omg- första maj snart!
Pengar på onsdag är ju rätt efterlängtat förövrigt! ^^

BB-LIVE och soffan resten av kvällen, häääj!

DÅ VAR VI IGÅNG!

Jaha, då har vi haft träningspremiär ikväll inför Korpensäsongen 2012. Ett gäng på 10 pers slet och skötte sig riktigt bra under 1 timme :) Kul att komma igång igen kände jag, men må säga att jag är lite nervis inför vad som komma skall, haha. Men vi kööööööör!

Beliebers

SKÄRPNING!

Usch! Det här efterlängtade påsklovet fick mig till att bli en sjukt slö människa. Har fortfarande påsklov med start imorgon, men sen blir det lite ledig igen enligt schemat. Därför tog jag tag i mig själv och satte upp mig för jobba måndag-onsdag nästa vecka, bör ju rulla in lite mer pengar på kontot till sommaren! Kände mig redan som en ny och bättre människa. Dock har ju senaste dagarna varit i det lameaste laget.

TA EN RESORB!

Det här kan ju vara det bästa, räddaren i nöden! Dissa allt som heter "Bakis", alvedon, äckligt kranvatten, fet mat innan sängen och uppfriskande promenader.

Fest med mina underbara!<3

mms_img32678 (MMS)

Fest med mina underbara!<3


SE VAD JAG HITTA!

Var det här David Hellenius gjorde sin tvdebut eller? I Tre kronor? :D

LOVELY!

Underbar version!


HEHE

Min kompis Petra tipsade om detta fantastiska klipp! Bra reklam :P

FREDAGSBLOGGAR

Hej fredag och hej helg! Sista helgen innan påsklovet är slut och allvaret drar igång igen. Grupparbete väntas i mängder, men det är ju rätt trevligt det också. Vi har som mål att bli klara så fort som möjligt så vi kan slappa och njuta av sommarlovet lite tidigare än 4 juni då sista examinerade momentet är. Det ska bli så skönt med lite sommarlov nu! Behöver hämta enormt med nya krafter inför sista terminen som förmodligen kommer vara den tuffaste på hela utbildningen. Är rädd att det ska bli lite utav en chock för min del :P
Helgens planer: OKLART!

TIDIG MEN EN SLAPP DAG!

Vilken slappardag och vädret suger så det blir lätt så då! Har varit "barnvakt" till Abbe idag så han kom hit vid lite efter 8 och då blev det lite tvspel för honom och jag satt mest vid datorn. Sen tittade vi på två filmer och fikade lite gott som Carina (mamman) hade lämnat, perfekt! Annars ska ju helst barnvakten se till att det blir någon fika och att ungen äter ordentligt :P Sen kom Carina vid 2-tiden och hade med dig lunch från Spice and Rice, lovely, slapp jag laga mat idag också!

THE PÅSK IS OVER!

Och så var påsken slut för i år!
Återvände till Linköping igårkväll efter en härligt påskhelg i Sundsvall :) Träffat familj, vänner och bara ätit gott. Påskfirandet fortsatte idag men i Katrineholm. Påskmiddag som bestod av grillat kött och MASSA godsaker. Så just nu sitter jag proppmätt hemma i soffan och orkar knappt röra mig till toan. Jeansen åkte av direkt när jag hade kommit innanför dörren. Finns det något bättre än att få byta till mjukisbyxor efter en dag med jeans? svårslaget!
Påskledigheten fortsätter även denna vecka för min del vilket känns jätteskönt! Jobbigaste med sånna här storhelger och ledighet är att man kommer lite ifrån den här vardagen och hamnar i någon konstig rytm. Men imorrn blir det en promenad runt ån till och börja med iaf!
Annars är kommande vecka rätt oplanerad faktiskt. Får se vad som dyker upp! Kan ju be till vädergudarna att få lite mer vårvärme iaf. Vart tog de härliga vädret med sol och 20grader varmt vägen?

Time för att hugga in på lite påskbuffé!

Time för att hugga in på lite påskbuffé!


SMS-inlägg

mms_img27319 (MMS)


Är med min älsklingslina!

mms_img27316 (MMS)

Är med min älsklingslina!


Fick ett par skor av pappa i påskpresent! ...

mms_img27314 (MMS)

Fick ett par skor av pappa i påskpresent! :-) tackar man för!


MAN BLIR SOM LITEN IGEN!


Det bästa med att komma hem till föräldrarna i några dagar är ju det här med att bli lite bortskämd.. "Vill du ha något gumman? "Är du sugen på något?" vad vill du ha till middag?" Jag kan betala det där" Jag klagar inte, he he :D:D

PÅSKLOV


Igår klockan 16.00 gick jag på påsklov! Vi skickade in grupparbetet igår och kan inte börja med det andra för än v.16 när skolorna drar igång, så därför har jag ett rätt långt och härligt påsklov, lovely! :) Känner att jag behöver det. Är lite skoltrött just nu, vill bara bli klar! Idag fick jag mejl om ett möte angående C-uppsatsen som jag kör i höst sen, ett litet tecken på att snaaaart snaaaaart är jag klar.

Jag och Agge åker hem till Sundsvall en kortis över påsken, torsdag-söndag! Få dagar att hinna med allt på men det får gå. Spelar ingen roll nästan hur länge man hälsar på så är det svårt att få ihop det att kunna träffas och umgås med alla. Men lite inplanerat har vi :)

Solen skiner i Linköping idag och jag har hunnit med ett varv runt ån, en härlig runda på cirka 1 timme. Med lite dunkmusik i öronen så går det rätt smidigt :P

Tvättstuga väntar kl 17! hääääJ!

Påsk i Linköping!

mms_img26335 (MMS)

Påsk i Linköping!


Hittade den bortglömda mjölkvispen. Kaffet...

mms_img26332 (MMS)

Hittade den bortglömda mjölkvispen. Kaffet blev lite godare och speciellare nu! :-P


HAHARSS 2.0