BÖCKER ÄR INTE LIVET!

Eftersom jag inte har något sommarjobb i sommar är min plan och tanke att jag ska ägna min dötid åt litteraturläsning inför höstens examensarbete. Detta var ett hett tips som jag just nu tar på största allvar och därför har jag nu ikväll letat upp lite böcker som jag bör låna hem och läsa i sommar. Efter att jag skrivit ned alla och tittar på listan känner jag bara en sak......... OFTA!

PREMIÄR

Sommarens första glass på Bosses!


VAD SYSSLAR DU MED?

Det här med att få till en bra bild......


LÄMNAR ETT SOMMARLINKÖPING

Dööööör lite av värme här i bilen!!!


LÖVLY

Vilket väder Linköping bjuder på :D blev en promenad runt ån med cilla ikväll också..


OMBERG

Vilken sjuk dag, jag är totalt slut. Varit på exkursion med klassen hela dagen i Omberg, ett nice ställe vid vättern. Haft lite naturlära om blommor, växter, fåglar osv. Åkte från universitetet kl 8 och kom tillbaka 18.00 och då var det direkt till korpenmatchen, som vi vann med 3-0 :) Sen hem och duscha och få till dagens sena middag. Äntligen nu sitter jag på arslet i soffan och känner mig lite död. Tur med vädret, 24 grader blå himmel och sol så lite färg har man allt fått :)

 


SKÖN REKLAM!


KUNG I BAREN, BARA FÖR EN DAG!

Som ni såg på föregående inlägg blev det lite AW på storan i onsdags, med AW blev istället lite mer av en förfest och jävligt dyr sådan med, hehe. Lite ångest av att kolla kontot dagen efter om jag säger så. Min slutsats är iaf att ska man på AW så ska det enbart vara så med :P Men det var en riktigt trevlig och rolig eftermiddag/kväll/natt.
Så när jag idag vaknade upp som en ny människa var det dags att fixa alla sysslor som stannade upp i onsdags. Tre ikeapåsar med tvätt skulle vikas och diskmaskinen skulle plockas ur och in med alla disk som stått och fyllt hela köket. Men nu ser det bra ut här igen. Blir lite dagvild, fredag idag och nu börjar helgen men kvällens planer är mycker oklara. Rätt skönt att bara sitta här med, har inte råd med så mycket annat............he he

MINA FINA

På storan!


MÅNDAG

Dagens!
1. Tråkigt genusseminarium mellan 10-12
2. Fixade till ett arbete med gamla gruppen
3. Hem för lite slapp i soffan och matlagning
4. Match mot SAM-laget, oavgjort blev det.
5. Dusch och mat
6. Plugg
7. TV! just nu BB..
Det blir inte roligare än så....

HELGEN

I fredags blev det lite öl- och hockeyhäng här hemma med agge, cilla, sanna, pet, malin och sagga! Kvällen slutade väl inte som planerat utan först blev set platens och sen hem till Jeppe där killarna hängde. Hemmfest fram till småtimmarna, kul var det :) Sliten igår var man allt och därför så skönt att det bara är söndag idag! Morgonen har bestått av städning, välbehövligt. Lite bilder kan jag nog bjuda på med!!!


VINST!

Nästan glömt bort hur roligt det är att vinna en fotbollsmatch :D Idag vinner vi med 2-1 och det känns sååååå skönt med en vinst. Det var vi värda med då vi spelade riktigt bra, idag var det sjukt kul att lira boll igen :) Vädret kunde ju dock fått varit lite trevligare, spöregn! Därför är jag ännu gladare att vi vinner så det blev värt att ge sig ut i detta väder. Match på måndag igen, full fart!

Meeeeeeeen nu tar jag helg från både fotboll och skola!


LIVET

.... Kan ta en snabb vändning! Saknar dig redan <3


PREMIÄR

Första matchen är spelad.
Vi forlorar med 1-3 men tycker ändå att vi ger dom en tuff match och vi kämpar desto mer :) Nu har väl de värsta nerverna släppt hoppas jag för det är match redan på torsdag igen. Då mot fjolårets seriesegrare, så då jävlar krävs det att vi köttar på och skjuter som fan :D Bra jobbat iaf brudar!!!!!!!!!

DÅ KÖÖÖÖÖR VI!


VILKA VÄNNER!


SKÖNA SÖNDAG

Gårdagens födelsedagsfest blev lugn för min del, min hals ville inte riktigt släppa loss! Men jag hade supertrevligt :) Så det var skönt att vakna upp pigg och glad. Orkat med både handling, matlagning och en promenad runt ån i solen! Ledig imorgon men bör plugga lite, iaf läsa! Sen klockan 18 är det korpenpremiär, döööör lite! Evigheter sen man spelade match fan. Just nu känner jag typ: skjut mig!

Lyckades få med födelsedagsbarnet på en bild också :)


TREVLIGT MÖTE

Gick man på den lätta och fick med sig en bok hem, av en sjukt trevlig och härlig Isabella :) Må läsa den nudå, även om det inte är min favorithobby hehe!


TYP AJ

Halsen gör ondare än nåsin och tungan är just nu full av blåsor som ploppat upp under kvällens gång! VILL INTE!!! Att vakna på nätterna av att det gör ont att svälja är inte okej^^

PAPPAS GODA!

Kyckling med mango chutney i ugn!


LÖVLY

Efter en heldag i skolan inomhus tar man brassestolen och sätter sig utanför huset, mitt i stan! Grannen kom förbi precis och sa att vi hade nära till playan :) stekish!


TACK FÖR EN TREVLIG VALBORG!

En härlig dag med grillning, ölspel och utgång :) Avslutade denna dag med lite bakishäng på mörnes i det underbara sommarvädret. Tror fan det blir grillning idag med!


RSS 2.0