REDAN SÖNDAG

Varför ska helgen gå så fort och veckan så lååååångsamt? Hade iaf behövt en dag till att vila upp mig på, även om jag inte gjort annat denna helg. Dissade fest på grund av trötthet och huvudvärk, vad händer? Jo, bara att konstatera att min kropp inte är van det här med att ha ett arbetsliv. Att kliva upp 7 varje dag och faktiskt inte ha en lugn stund fram tills man är hemma igen och deckar i soffan. Ny vecka på praktiken imorgon och den lär inte bli lugn. Lektioner ska hållas och planering ska skrivas. Men satan vad roligt det är också :)

Söndagen fick bestå av en runda på stan med skoinköp, fika på coffee house , lite plugg och en film...


ÄNTLIGEN FREDAG

Tänk vad en ny duk, lampskärm och blomma kan få det att kännas så mycket nyare och fräschare. Tack bästa mamma som varit på Ullared och definitivt inte glömt bort sin dotter ;)


BÄTTRE FÖRR?

 
 
 

DESIGN

 
Så trött på min bloggdesign nu, vill ha något nytt! Är någon bra på sånt? Skulle uppsakattas med lite hjälp faktiskt. Pleeeeeeeeeeeease!

VÄLKOMMEN HÖSTEN

Regn och rusk, sitter och småfryser i soffan under filten och vill helst inte röra mig här ifrån heller. Skönt med helg iaf, helt slut efter denna vecka med skola och praktik. Värre lär det bli eftersom det väntas enbart praktik nu i fyra veckor! Läraryrket är inte alltid en dans på rosor kan jag lova........

Så igårkväll hade jag fredagsmys med mig själv. Åt choklad och tittade på fångarna på fortet. Såg även filmen The Descendants och fick gråta en skvätt, väldigt deprimerande men bra film :)


VÄGEN DIT KÄNNS OÄNDLIG...

 
Precis just nu fick jag en jobbig känsla, en känsla som vill spy på skolan och jag vill bara bli klar nu! Även om det förhoppningsvis bara är ungefär 4 månader tills dess så är det så mycket kvar på vägen dit som gör att det känns som en evighet. Denna känsla kan iofs ha infunnit sig mer än någonsin nu då min gamla handledare smsade mig och erbjöd mig en veckas jobb - nä men då ska ju jag sitta med en hemtenta!!!!!!! Detta måste lösas, vill jobba!

FÖR LITE MER BILDER I MIN VARDAG

 
 
 Följ mig på instagram; hejmalinhej

SKIATHOSBILDER

Eftersom min dator brakade ihop IGEN, och bloggappen suger när man ska ladda upp många bilder så har de inte blivit av någon bildstorm från semestern här. Men antar att ni som läser här har mig på facebook så då kanske ni har sett några ändå :)

Känns som att instagramvärlden har börjat konkurrera med bloggvärlden. Jag är mer än flitig instagrammare än bloggare :P

Bild från gårdagens förfest!


SKIATHOS

 
Tillbaka hemma i vardagen igen efter en sjukt härlig vecka på Skiathos med fmailjen Karlsson! :) Känner redan att jag vill tillbaka och längtar redan till nästa vår/sommar då jag kan åka iväg igen. Då är förhoppningsvis utbildningen klar med och jag kan ha jobbar ihop en härlig slant för att kunna ta mig någonstans :) Dagen har bestått av handling och uppackning, härnäst blir det tvättning! Skönt att få bort allt. Tänkte lägga upp lite bilder från semestern snart så håll utkik. 

RSS 2.0