MÅNDAG

Och idag känns det som riktig höst, den klarblåa himlen och den skinande solen lurade en rejält idag, blåser höstvindar!
Tillbaka i skolan efter en helg fylld med festligheter. Linköpings stadsfest och Platens i fredags och i lördags firade vi Carina som fyllt 50, bra helg med andra ord! Men nu måste jag läsa kurslitteratur, he he he.......

Nedan en rolig bild från fredags! Bara för att förtydliga så är jag inte lika arg som jag ser ut och Cilla inte lika nonchalerande heller, utan vi är överens om det som sägs, jag håller med, faktiskt! :D


SKOLAN TAR ÖVER MITT LIV

Att hösten skulle bli tuff visste jag meeeeeen vafan, inte så här direkt :P Ser oftast ut så här nu hemma för min del, EFTER en dag i skolan. Fml!!!


FÖDELSEDAGSFIRANDE

Tack alla som kom och tack för de fina presenterna! :D

 


BESÖK PÅ FLYGVAPENMUSEUM!


LÖRDAGSAKTIVITET

Idag bestämde vi oss för att göra något vi (eller jag själv) aldrig någonsin gjort en lördagkväll. Vi tog med oss en engångsgrill, lite korv och åkte till Vidingsjö och sprang 5km-slingan :P Jag skulle ju ljuga om jag sa att det var skönt och fridfullt där i skogen, snarare väldigt oskönt och det enda jag kunde höra var min egna andning, hehe. Men såklart väldigt nice efteråt :) det var min lördag, blev helt slut efter det där så jag fastnade i soffan hela kvällen!

/otränad tjej


COCKPIT

 
Blev en biofredag med Cilla! Den var lite smårolig sådär :) Den kan ni se, men kan lika gärna vänta tills den kan laddas hem eller kommer på dvd, behöver inte ses på bio. Men den var bra :)
 

SVENSK SOMMAR HETER DET VA?

Från lite regn, till mycket regn, till lite sol, till lite regn som avslutas med en härlig varm sommarkväll! :)


DAGENS

 
Idag drog gänget till Oxelösund och Bodaborg. Jag har aldrig varit på bodaborg men helvete vad roligt :D Tror inte att de spelar någon roll hur gammal man är så är det lika roligt. Jag är mycket nöjd och imponerad över mitt lags insats! Nu sitter jag i soffan framför Lotta på Liseberg och känner mig öm i hela kroppen, tror att träningsvärken kommer att infinna sig när jag vaknar imorgon. Men detta gör vi om snart, men då besöker vi Karlskogas lekborg! 
 
 
 

MITT BESÖK I SUNDSVALL

Mitt i all sorg var det roligt att komma hem och träffa alla. Tragiskt att man ska träffa släktingar som bor någon annanstans i Sverige på en begravning, men det blir tyvärr lätt så. Men det var en fin dag trots allt, godnatt momma <3 Roligt att träffa tjejerna med! Har hotat dom nu lite om att det är dags att komma ner hit och hälsa på!


HEJHEJ PÅ DIG MIN BROR

Suttit på coffee house med bror hela eftermiddagen. Lina kom och höll sällskap också, mycket trevligt :) Nu har man fått rå om broder också en stund- check! Ikväll ska jag träffa alla tjejerna. Det gäller att få ihop schemat när man väl kommer hem :)


SUNDSVALL

 
... får sig ett besök, ett kort dock! 
Jag är lite less på att köra E4an nu faktiskt :P

RSS 2.0