ARBETSSKADA

Denna har fastnat på hjärnan och jag sjunger den konstant. Det kanske har gått för långt när jag praktiskt taget hoppar mig in till köket och sjunger? Tips till er som jobbar med barn, den går hem hos båda små och stora. Gör bara som dom säger och sjung med, sen kan du aldrig sluta!
 
 
 
 

EFTER ROLIG HELG KOMMER ALLA MÅSTEN!

Så här trevligt hade jag det i lördags här hemma omringad av massa vänner och lite gott att dricka! Det är skönt att börja 10 på måndagar när man haft en sådan fartfylld helg.

Jobba
Träna
Äta
Sova

Så låter min måndag!


<3

Detta fick jag idag av min fina vän Cilla! Är glad att jag är omringad av fina vänner. Vår date på Steves blev trevlig. Tack Cilla, Petra, Agge och Hanna!


ALLA<3-DAG!

 
Jahapp, denna dagen på året igen. Dagen till ära serverades det ärtsoppa och pannkakor på jobbet. Behöver jag säga vad som gick hem hos barnen och inte? En kort arbetsdag vilket var skönt och nu är det snart helg. Ikväll ska jag ha date med mina kära vänner, lite mat och film är planen. Så firar jag denna skitdag, durå?
 
 

HEMSKA VÄRLD

Såg precis dokumentären "Bully" på 1an och mådde dåligt rakt igenom! Gjorde ont att se alla dessa barn och föräldrar som förlorat sina barn på grund av att de har blivit såååå utsatta. Hemska värld vi lever i. Tack och godnatt!


DET EFTERLYSTES BILDER PÅ LÄGENHETEN


TREVLIG HELG I GODA VÄNNERS SÄLLSKAP

 
En lugn helg har passerat! I fredags blev det kaffe och ballerinakex framför På spåret med Cilla och Petra, och igår blev det Mellohäng med tacos och efterrätt med Hanna, Cilla, Cilla och Millan :) Därför har jag också kunnat ta vara på denna söndag med lite fika på stan med Sandra. Nu har jag parkerat mig i soffan och stannar nog där hela kvällen. Laddar inför en ny arbetsvecka. Det jag märker nu när man har välkomnat arbetslivet är hur mycket man faktiskt uppskattar när helgen kommer, de är ju inte helg lite då och då nu som när man pluggar. Vilket jag också saknar... hehe

VARMDUSCH NÄSTA

Less på vinter och less på kyla, speciellt inomhus! Försöker numera värma upp vardagsrummet med massa ljus men som tyvärr håller på att ta slut med. Vaktmästaren var här igår med sin knaggliga svenska och jag tror mig att han sa att hon skulle fixa detta idag, men fortfarande iskallt! Agge gick hem för ett tag sen för hon frös för mycket, säger väl en hel del. Enda positiva är väl att tulpanerna trivs... hehe
 

VANESAK

 
En fråga! 
Ni som flyttade hemifrån och bosatte er själva i en lägenhet eller ni som varit sambo men nu bor själv, hur vande ni er med att vara ensam? hehe. Nu säger jag inte att alla kanske har problem med det, men det känns så tråkigt helt plötsligt när man bor själv. Aldrig bott själv ju :P Blir man någonsin van med det? 
 
 

INFLYTTNING...Once again!

Sliten efter helgen är man allt! Men nu är det klart och allt är på plats, känns bra. En ledig dag idag behövdes, en rejäl sovmorgon och sen en minst sagt uppfriskande promenad i snöyran med Cilla. Slaskigt men trevligt:)

Vill tacka mina underbara föräldrar gör all hjälp denna helg <3 å såklart Agge och Carina ska ha ett tack också!

Visar en del av det nya!


RSS 2.0