FILMTIPS

Denna film såg jag och Agge igårkväll och grinkalas blev det. Väldigt gripande film som handlar om en familj som befinner sig i Kao Lak när tsunamin slår till. The impossible heter den.


SPELKVÄLL

Ikväll stod det spelkväll på schemat hemma hos Cilla och Hanna. Dammade av 3 spel varav det sista, alias, tog över två timmar att spela ( då fuskade vi också med att man gick i mål en aning tidigare än tänkt)! Men en rolig och trevlig kväll med mycket skratt i goda vänners sällskap! Bör göras om lite oftare... Sällskapsspel är underskattat.


ITS HER BIRTHDAY!

Bästa Agges födelsedag idag, hela 24 år gammal. Det ska vi fira med lite middag ikväll, blir trevligt! :)


TILLBAKA I VARDAGEN...

 
...minst sagt!
Jullovet har ju bjudit på en del sena nätter vilket gjort att dygnet har ju vänts upp och ner. Låg och vred, tänkte, vred mig, tänkte fram till 3 inatt någongång då äntligen mina bruna stängdes. Dock inte alltför länge! Vaknade av mig själv vid 6 och sedan 7 och kunde inte sova. Behövde inte fundera så länge då telefonen ringde kvart över 7 och blev kallad till jobb på en förskola. Bortsett från min sjuka trötthet var det en rolig dag med alla små. Blir jobb där imorgon igen, blir en lång dag då så jag hoppas på mer sömn inatt!
 
Välkommen januari och arbetslivet!

BARA JANUARI

Infinner sig lite vårkänslor, men jag vet, alldeles för tidigt! Hinner nog komma ett lass med snö innan dess...


RSS 2.0