IT MUST HAVE BEEN LOVE!

American history X på 5an, spelar ingen roll hur många gånger man ser den så är den lika vidrig och obehaglig varje gång! Bytte till svt1, dokumentär om Roxette. Något som ger mig rysningar av glädje och av en bra anledning :)


MITT 2012

 
Sista dagen på detta år imorgon. "Det kan hända mycket på ett år"- frasen är något jag instämmer med tillfullo när det gäller 2012. När jag tittar tillbaka så är det tråkiga saker som kommer upp först, men självklart har detta år övertaget med roliga stunder som inte får glömmas bort!
 
Lite bilder från året i blandad ordning
 
.
Drog till Amsterdam med fantastiska vänner!
 
Blivit en del häng och krogbesök.
 
Besökte Skiathos, underbar ö
 
Plugget fortsatte och checkade av termin 6 och snart 7
 
Tog farväl av mormor och siri :(
 
Hade en kanonsommar med bland annat Gatufest i Sundsvall och Midsommar i Alorp!
 
Ställde upp i korpfotboll 
 
Var på dop för lilla Fanny

Jag hoppas år 2013 blir ett bra år på alla sätt och vis. En ny start på livet!
Men först ska året firas av med härliga tjejer över middag och lite festligheter.
GOTT NYTT ÅR ALLA! 
 
 
 
 
 

GOD JUL

 
Här är maten precis avklarad och nu väntas lite kaffe och slapp i soffan innan vi attackerar julklapsshögen under julgranen. Klockan 21 är det den svenska klassikern Tomten är far till alla barnen på 4an. GOD JUL ÄLSKADE VÄNNER!

EN VECKA TILL JULAFTON

Vilket känns konstigt, allt har gått så fort. Åker hem till Sundsvall på fredag och stannar över hela julhelgen. Ska bli skönt att få komma hem lite. Det ska bli skönt med jul och nyår så ett nytt år kan börja och förhoppningsvis blir det   ett bättre sådant.

HAR DIAGNOSERAT MIG SJÄLV

 
150kr åt helvete för ett besök på en vårdcentral där en doktor lyssnade på hjärtat och lungorna och gav mig ytterligare en hostmedicin som enligt honom skulle kosta 60kr, men tog fel på 100 spänn och den kostade 160kr. Visar sig sen att varken den eller cocillana hjälper. Så är inne på min 5e vecka med min förkylning och hosta. Googlar lite och hittar mitt fel; KIKHOSTA!
 

Symtom

Symtomen på kikhosta är desamma hos vuxna och äldre barn. Sjukdomen börjar som en vanlig förkylning med hosta och halsont. Ibland får man lätt feber. Efter ett par dygn börjar man hosta allt mer, och efter en till två veckor är hostan besvärlig och övergår i hostattacker. Hostan har ett segt slem och kommer i attacker och man hostar tills man kiknar. Ibland kan man få svårt att andas och bli blå i ansiktet. För äldre barn är det här jobbigt, men inte farligt. Ofta avslutas hostattackerna med att man kräks upp slem. Hostattackerna behöver inte komma särskilt ofta, ibland bara tre eller fyra attacker per dygn. Det vanligaste är att de kommer på nätterna när man ligger ner. Mellan hostattackerna kan man må bra och inte verka sjukt nästan alls.

 

 Hostattackerna kan fortsätta i upp till 10-12 veckor.- Jaha, kommit halvvägs iaf!

 


EN OFÖRGLÖMLIG RESA

 
Slutet av novembermånad blev ganska intensiv, vilket jag har uppskattat väldigt mycket. I torsdags flög jag,millan, cilla och sanna över till Amsterdam för en weekend. Sjukt rolig resa där jag skrattat konstant :D En behövlig resa med goda vänner. Saknar det väldigt mycket, saknar "håll-igånget" då jag idag inte har gjort ett skit. Degat mig igenom dagen förutom när jag tog en promenad i kylan för att vakna till. Konstant trött i detta vintermörker....
 
Bjuder på lite bilder från resan. Bilder som är godkända att publiceras :)
 
 

RSS 2.0