FOTBOLL


Ikväll det den eferlängtade kvällen för många, iaf för min man som sitter nu och är sjukt nervös. Han slutade 2 timmar tidigare från jobbet idag till och med, wtf? Anledningen var att hinna ladda och för säkerhetsskull att inte missa matchen. Men jag tycker bara det är lite gulligt, HaHa! Kommer iaf massa folk hit ikväll för att kolla och hetsa lite. Det lär bli hets då det kommer att finnas både barcafans och unitedfans i samma rum. Jag ska koncentrera mig på att hitta en plats att sätta ner arslet på innan jag börjar engagera mig på något annat :) Men det kommer nog bli sjukt spännande och stämningen på Engelbrektsplan kommer att vara på topp!

Det blev skola igen idag. Det är en stressande vecka så jag är helt slut när jag kommer hem på dagarna. Men vi tar oss framåt sakta men säkert och jag tror nog att vi får klart det i morgon. Eller, vi måste få klart det i morgon. Så det blir tidig imorgon med.
Sen fredag hoppas jag att det bli helledigt. För då tänkte jag handla lite, städa, gå på stan, träna och bara göra allt jag vill. känns dumt att jag inte har hunnit med så mycket träning som jag borde och skulle vilja. Men det får bli så denna vecka. Efter måndag kan jag träna så mycket jag vill !

I helgen är det morsdag. Du glömmer väl inte bort din mamma?
" mamammmmmamam mamamaaaaaamama mama mama mamamamama!"
Ett försök till att härma ICA-reklamen som har satt sig på min hjärna och förblir nog där ett tag.
Jag blir glad av att sjunga det ! :D

Helgen ska tydligen bli superbra, men tanke på vädret menar jag! SÅ det ser jag väldigt mycket fram emot.

Har fixat Hannas blogg idag med. ÄNTLIGEN!, haha.
Det tog sin lilla tid, men sjukt nöjd är jag att jag fick
till det där. Jag menar, jag är inte så jätteteknisk av mig. - http://lurum.blogg.se

JUST PRECIS NU så var min karl världens dummaste och sötaste på samma gång. Jag vet inte om jag ville skratta eller bara slå han och gråta på samma gång. Han är s¨å sjukt nervös inför ikvällen så han vet inte vad han gör. För en stund sedan utbrast han att Wii hade gått sönder, att skivan hade fastnat och att det inte gick att spela. Så när martin går fram och ska sätta in ett spel i Ps3 istället tar han ut en wiiskiva. Nicke har alltså satt in skivan i fel konsoll.


Nu ska jag göra något vettigt!
Tagga match.

Kommentarer
Postat av: Kattis

haha! ja man kan ju alltid hoppas att man inte tillhör de som spyr av lustgasen.. vore ju bra om den får en på lagom bra humör. ;)

2009-05-27 @ 19:37:55
URL: http://kattajonen.blogg.se/
Postat av: hanna

Tack så mycket för the help, skulle aldrig klarat av det där själv ;D Jag är nüjd, mycket! :D hihi, ses imorn! KISS

2009-05-27 @ 20:32:48
URL: http://lurum.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej Malin! Nu var det ett tag sedan vi hördes. Ser att allt är bra med dig. Min gubbe sitter åxå å tittar på matchen. Det är ganska tyst så det verkar inte hända så mycket ännu. :) Kommer du hem å jobbar något i sommar? Det var någon som sa det så jag tänkte kolla med dig hur det är med den saken. Há det så gott. Kramizar

2009-05-27 @ 21:48:31
URL: http://nizzezi.blogg.se/
Postat av: agge

Det vart ingen skillnad tycker jag.. men snart får du ju se! :D jag kommer om endast 9 dagar malla! då ska vi busa med varandra! som jag längtar! saknar dej!

2009-05-27 @ 21:58:48
URL: http://angiieee.blogg.se/
Postat av: sandra

Du har gjort jätte fint på Hannas blogg! Lite bäbisgrejor med !=)

2009-05-27 @ 23:07:13
URL: http://missloord.blogg.se/
Postat av: sandra

Hihi, visst blir man lite sugen=P Du får tjata lite på Nicke, hehe =D

2009-05-28 @ 09:42:45
URL: http://missloord.blogg.se/
Postat av: Kattis

Stephanie vann! :) alldeles rätt tycker jag, tyckte inte alls om Lisa.. Richard hade också varit en värdig vinnare men han klantade sig i finalen..

2009-05-29 @ 11:55:30
URL: http://kattajonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0