VANESAK

 
En fråga! 
Ni som flyttade hemifrån och bosatte er själva i en lägenhet eller ni som varit sambo men nu bor själv, hur vande ni er med att vara ensam? hehe. Nu säger jag inte att alla kanske har problem med det, men det känns så tråkigt helt plötsligt när man bor själv. Aldrig bott själv ju :P Blir man någonsin van med det? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cilla

Ja, jag har ju gjort båda grejerna och det blev väl någon form av människa av mig med ;) Jag tycker att man uppskattar ensamheten många gånger och när man inte gör det hänger man med en kompis. Inga konstigheter :D

Svar: Tur jag har dig då! :D
Malin

2013-02-06 @ 00:29:23
Postat av: Ronja

Jag älskar att bo själv, har alltid gjort det. Men jag förstår dig som bara (tror jag) har bott sambo med någon. Det är alltid jobbigt de första veckorna när man har brutit upp från ett samboförhållande men efter ett tag hittar man sig själv som man aldrig trodde var möjligt. Du kommer fixa detta hur bra som helst. Kram :)

2013-02-06 @ 10:43:22
URL: http://ronjawe.blogg.se
Postat av: sanna

Jag har bott själv mer eller mindre i fem år. Man lär sig uppskatta "ensamheten", jag lovar! Och vill man inte vara ensam umgås man bara med nån. Nu får du ju välja alldeles själv ;) Kram !

2013-02-10 @ 19:06:23
URL: http://sannadee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0